Trav & Tips Boken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sven Stenberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Trav & Tips Boken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Trav & Tips Boken är skriven av Sven Stenberg och gavs ut 2010-02-01.

Trav & Tips Boken som bok, ljudbok eller e-bok.
Trav & Tips Boken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Trav & Tips Boken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Trav & Tips Boken. Boken är skriven av författaren Sven Stenberg. Sven Stenberg är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Trav & Tips Boken var 2010-02-01.

Originalspråket som Sven Stenberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hästkapplöpning vilket ger den Re-c,Rbeab-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Trav & Tips Boken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 7 mm och den väger så mycket som 180 g. Trav & Tips Boken ISBN är 9789163361838. Trav & Tips Boken är en fristående bok .


Läs Trav & Tips Boken som bok

För dig som vill köpa och läsa Trav & Tips Boken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Trav & Tips Boken som ljudbok

Vill du lyssna på Trav & Tips Boken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Trav & Tips Boken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Trav & Tips Boken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Trav & Tips Boken som pocket

Trav & Tips Boken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Trav & Tips Boken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Trav & Tips Boken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Trav & Tips Boken
 • Författare: Sven Stenberg
 • Genre: Hästkapplöpning
 • Förlag: Sven Stenberg
 • Utgivningsdatum: 2010-02-01
 • Pris: 242
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 7 mm
 • SAB: Re-c,Rbeab-c
 • ISBN: 9789163361838

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Trav & Tips Boken?

Trav & Tips Boken är skriven av författaren Sven Stenberg

När gavs Trav & Tips Boken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-02-01.

Var kan jag köpa Trav & Tips Boken?

Vi rekommenderar att du köper Trav & Tips Boken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med TRAV & TIPS BOKEN ökar dina chanser rejält att vinna på spel. V75 är det stora spelet och du får reducerade system, streckfördelning, utdelning, samt kusk resultat.Statistiksystemen gällande topptipset som du bara skriver av och lämnar in samma rader varje spelomgång har redan en del personer vunnit med då de har haft tillgång till systemen 2009. Elitloppet är bäst på plats och här får du även en del Elitloppsvinnare under åren. Hästar vi minns – Copiad med flera. Vinn på vinnarspel – spela inte som kollektivet gör och du vinner då med detta vinnarspel.

Utgivande förlag: Sven Stenberg