Trassel och den stora Hemligheten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Beatrice Lindberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Trassel och den stora Hemligheten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Trassel och den stora Hemligheten är skriven av Beatrice Lindberg och gavs ut 2017-12-02.

Trassel och den stora Hemligheten som bok, ljudbok eller e-bok.
Trassel och den stora Hemligheten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Trassel och den stora Hemligheten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Trassel och den stora Hemligheten. Boken är skriven av författaren Beatrice Lindberg. Levali Barnprodukter är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Trassel och den stora Hemligheten var 2017-12-02.

Originalspråket som Beatrice Lindberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Trassel och den stora Hemligheten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 31 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 154 x 10 mm och den väger så mycket som 217 g. Trassel och den stora Hemligheten ISBN är 9789198427400. Trassel och den stora Hemligheten är en fristående bok .


Läs Trassel och den stora Hemligheten som bok

För dig som vill köpa och läsa Trassel och den stora Hemligheten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Trassel och den stora Hemligheten som ljudbok

Vill du lyssna på Trassel och den stora Hemligheten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Trassel och den stora Hemligheten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Trassel och den stora Hemligheten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Trassel och den stora Hemligheten som pocket

Trassel och den stora Hemligheten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Trassel och den stora Hemligheten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Trassel och den stora Hemligheten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Trassel och den stora Hemligheten
 • Författare: Beatrice Lindberg
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Levali Barnprodukter
 • Utgivningsdatum: 2017-12-02
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 31
 • Fysiska dimensioner: 217 x 154 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198427400

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Trassel och den stora Hemligheten?

Trassel och den stora Hemligheten är skriven av författaren Beatrice Lindberg

När gavs Trassel och den stora Hemligheten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-02.

Var kan jag köpa Trassel och den stora Hemligheten?

Vi rekommenderar att du köper Trassel och den stora Hemligheten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Trassel är en alldeles vanlig flicka som nyss fyllt 8 år. Hon bor tillsammans med sin mamma, som hon tycker väldigt mycket om. Hon har dock en hemlighet som hon inte riktigt vågar prata om: ibland, eller ganska ofta, dricker Trassels mamma för mycket alkohol. Då blir mamman arg, ledsen och väldigt otäck.Du får följa Trassels upplevelse av sin mamma, och hennes väg mot att få må lite bättre. Den här boken är tänkt att kunna läsas av föräldrar, eller pedagoger, för att förklara en av de väldigt svåra sakerna här i livet, nämligen missbruk. Naturligtvis kan även barn läsa den här, men då kan det vara bra att som förälder vara tillgänglig för frågor.Boken är skriven för att passa barn från ca 4-5 år och upp till ca 9.

Utgivande förlag: Levali Barnprodukter