Transcendental meditation : läkande och förändring med TM – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Norman E Rosenthal

Jämför och hitta det billigaste priset på Transcendental meditation : läkande och förändring med TM innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Transcendental meditation : läkande och förändring med TM är skriven av Norman E Rosenthal och gavs ut 2014-03-03.

Transcendental meditation : läkande och förändring med TM som bok, ljudbok eller e-bok.
Transcendental meditation : läkande och förändring med TM

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Transcendental meditation : läkande och förändring med TM

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Transcendental meditation : läkande och förändring med TM. Boken är skriven av författaren Norman E Rosenthal. Karavan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Transcendental meditation : läkande och förändring med TM var 2014-03-03.

Originalspråket som Norman E Rosenthal skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hälsa vilket ger den Dokba som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Transcendental meditation : läkande och förändring med TM i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 301 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 168 g. Transcendental meditation : läkande och förändring med TM ISBN är 9789187239243. Transcendental meditation : läkande och förändring med TM är en fristående bok .


Läs Transcendental meditation : läkande och förändring med TM som bok

För dig som vill köpa och läsa Transcendental meditation : läkande och förändring med TM som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Transcendental meditation : läkande och förändring med TM som ljudbok

Vill du lyssna på Transcendental meditation : läkande och förändring med TM som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Transcendental meditation : läkande och förändring med TM som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Transcendental meditation : läkande och förändring med TM som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Transcendental meditation : läkande och förändring med TM som pocket

Transcendental meditation : läkande och förändring med TM finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Transcendental meditation : läkande och förändring med TM med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Transcendental meditation : läkande och förändring med TM med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Transcendental meditation : läkande och förändring med TM
 • Författare: Norman E Rosenthal
 • Genre: Hälsa
 • Förlag: Karavan Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-03-03
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 301
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 10 mm
 • SAB: Dokba
 • ISBN: 9789187239243

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Transcendental meditation : läkande och förändring med TM?

Transcendental meditation : läkande och förändring med TM är skriven av författaren Norman E Rosenthal

När gavs Transcendental meditation : läkande och förändring med TM ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-03-03.

Var kan jag köpa Transcendental meditation : läkande och förändring med TM?

Vi rekommenderar att du köper Transcendental meditation : läkande och förändring med TM hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Stress är något som tär hårt på oss människor. Stressen förtar vår livslust, den ligger bakom olika sjukdomar och tar sakta men säkert eller ibland väldigt raskt livet av oss.Norman Rosenthals Norman Rosenthal är professor i psykiatri och har under många år studerat transcendental meditation och dess fysiologiska och psykologiska fördelar. Transcendental Meditation är en lysande bok om hur vi med en enkel, beprövad meditationsteknik kan minska stressen och komma i kontakt med kärnan i vårt inre. Genom att varva vetenskapliga studier med personliga betraktelser visar författaren vilken nytta meditationen har för enskilda och för samhället. Författaren har även intervjuat framstående forskare, företagsledare, regissörer och författare om deras erfarenheter av meditation. Effekterna för dem som mediterar är mycket stora och förbluffande positiva. Det rör sig bland annat om bättre hälsa, längre levnad och påtaglig personlig utveckling.

Utgivande förlag: Karavan Förlag