Träning för nyblivna mammor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Olga Rönnberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Träning för nyblivna mammor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Träning för nyblivna mammor är skriven av Olga Rönnberg och gavs ut 2016-07-26.

Träning för nyblivna mammor som bok, ljudbok eller e-bok.
Träning för nyblivna mammor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Träning för nyblivna mammor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Träning för nyblivna mammor. Boken är skriven av författaren Olga Rönnberg. Fitnessförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Träning för nyblivna mammor var 2016-07-26.

Originalspråket som Olga Rönnberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kvinnors hälsa vilket ger den 613.71,Rag som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Träning för nyblivna mammor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 126 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 200 x 10 mm och den väger så mycket som 584 g. Träning för nyblivna mammor ISBN är 9789173630863. Träning för nyblivna mammor är en fristående bok .


Läs Träning för nyblivna mammor som bok

För dig som vill köpa och läsa Träning för nyblivna mammor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Träning för nyblivna mammor som ljudbok

Vill du lyssna på Träning för nyblivna mammor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Träning för nyblivna mammor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Träning för nyblivna mammor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Träning för nyblivna mammor som pocket

Träning för nyblivna mammor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Träning för nyblivna mammor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Träning för nyblivna mammor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Träning för nyblivna mammor
 • Författare: Olga Rönnberg
 • Genre: Kvinnors hälsa
 • Förlag: Fitnessförlaget
 • Utgivningsdatum: 2016-07-26
 • Pris: 209
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 126
 • Fysiska dimensioner: 230 x 200 x 10 mm
 • SAB: 613.71,Rag
 • ISBN: 9789173630863

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Träning för nyblivna mammor?

Träning för nyblivna mammor är skriven av författaren Olga Rönnberg

När gavs Träning för nyblivna mammor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-07-26.

Var kan jag köpa Träning för nyblivna mammor?

Vi rekommenderar att du köper Träning för nyblivna mammor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ny reviderad utgåva! Träning för nyblivna mammor innehåller ett tydligt träningsprogram som visar hur du steg för steg kommer tillbaka till din gamla kropp – eller kanske till en ännu starkare och snyggare version av dig själv! Övningarna är lättillgänglig hemmaträning.Som fembarnsmor, mammatränare och grundare av träningskonceptet Mamma Boot Camp (utomhusträning där nyblivna mammor kommer i form) har Olga gedigen kunskap om hur kroppen påverkas under graviditeten och hur man på bästa sätt kan träna sig i form igen.Förutom träningsdelen finns information om vad som händer i kroppen under graviditet och förlossning.Träningsdelen är indelad i fyra steg:Steg 1: Återhämtningsperiod där fokus ligger på att hitta tillbaka till sin kropp.Steg 2: Uppbyggnad av kroppens muskulatur och genomgång av hur man kan modifiera vanliga gruppträningsövningar så att de passar för en nybliven mamma.Steg 3: Mer avancerad träning, och även mental träning.Steg 4: Att göra träningen till en hållbar livsstil.Varsågod, här kommer receptet på hur du kan bli en piggare, starkare och sundare mamma!

Utgivande förlag: Fitnessförlaget