Träna och starta på prov i viltspår – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Terese Brandwold

Jämför och hitta det billigaste priset på Träna och starta på prov i viltspår innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Träna och starta på prov i viltspår är skriven av Terese Brandwold och gavs ut 2017-03-01.

Träna och starta på prov i viltspår som bok, ljudbok eller e-bok.
Träna och starta på prov i viltspår

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 153

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Träna och starta på prov i viltspår

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Träna och starta på prov i viltspår. Boken är skriven av författaren Terese Brandwold. Malou K Media är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Träna och starta på prov i viltspår var 2017-03-01.

Originalspråket som Terese Brandwold skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hundar: träning & lydnad vilket ger den Qdfja som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Träna och starta på prov i viltspår i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 54 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 227 x 165 x 8 mm och den väger så mycket som 268 g. Träna och starta på prov i viltspår ISBN är 9789198297225. Träna och starta på prov i viltspår är en fristående bok .


Läs Träna och starta på prov i viltspår som bok

För dig som vill köpa och läsa Träna och starta på prov i viltspår som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 153 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Träna och starta på prov i viltspår som ljudbok

Vill du lyssna på Träna och starta på prov i viltspår som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Träna och starta på prov i viltspår som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Träna och starta på prov i viltspår som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Träna och starta på prov i viltspår som pocket

Träna och starta på prov i viltspår finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Träna och starta på prov i viltspår med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Träna och starta på prov i viltspår med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Träna och starta på prov i viltspår
 • Författare: Terese Brandwold
 • Genre: Hundar: träning & lydnad
 • Förlag: Malou K Media
 • Utgivningsdatum: 2017-03-01
 • Pris: 153
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 54
 • Fysiska dimensioner: 227 x 165 x 8 mm
 • SAB: Qdfja
 • ISBN: 9789198297225

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Träna och starta på prov i viltspår?

Träna och starta på prov i viltspår är skriven av författaren Terese Brandwold

När gavs Träna och starta på prov i viltspår ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-03-01.

Var kan jag köpa Träna och starta på prov i viltspår?

Vi rekommenderar att du köper Träna och starta på prov i viltspår hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den tredje upplagan, nu utökad och uppdaterad med de viltspårregler som gäller från och med 2017. Träna och starta på prov i viltspår är boken för nybörjarekipaget. Hur gör man för att sätta igång? Vad behöver man för utrustning? Vad ska man tänka på? Hur går man vidare från de första spåren? Boken ger svar på alla dessa frågor och mer därtill. Med tydliga skisser får du idéer på hur de första spåren kan läggas upp och du får veta hur du går tillväga för att testa din hunds kunskaper genom att starta på prov.

Utgivande förlag: Malou K Media