Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jacob Bursell

Jämför och hitta det billigaste priset på Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street är skriven av Jacob Bursell och gavs ut 2018-09-14.

Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street som bok, ljudbok eller e-bok.
Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street. Boken är skriven av författaren Jacob Bursell. Bokförlaget NoNa är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street var 2018-09-14.

Originalspråket som Jacob Bursell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ekonomi & ledarskap vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 216 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 14 mm och den väger så mycket som 130 g. Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street ISBN är 9789188107794. Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street är en fristående bok .


Läs Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street som bok

För dig som vill köpa och läsa Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street som ljudbok

Vill du lyssna på Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street som pocket

Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street
 • Författare: Jacob Bursell
 • Genre: Ekonomi & ledarskap
 • Förlag: Bokförlaget NoNa
 • Utgivningsdatum: 2018-09-14
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 216
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 14 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188107794

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street?

Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street är skriven av författaren Jacob Bursell

När gavs Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-14.

Var kan jag köpa Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street?

Vi rekommenderar att du köper Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I början av 1990-talet fick den 26-årige aktiemäklaren Pär Sandå en ny dator på sitt skrivbord. Den oskyldiga burken var kvittot på en förändring som svepte genom finansindustrin: plötsligt kunde aktier köpas och säljas med en knapptryckning. “Jag tyckte den där datorn var det bästa som hade hänt i hela världshistorien. Den var som en enarmad bandit”, minns Pär Sandå. När finanskrisen briserade, många år senare, skulle Pär Sandå och hans vänner göra en halv miljon aktieaffärer per dygn, på fyrtio olika börser. På kuppen blev Pan Capital ett av Sveriges mest lönsamma företag genom tiderna. Men ändå hade de aldrig haft någon plan. Det var bara följden av ett envist experimenterande, i hopp om att varje dag bli lite, lite bättre. Som en råtta i en labyrint: “Du kör så det bara smattrar i väggarna, men till slut kommer du fram till osten. Det är inte sexigt, det blir inga Nobelpris, men det är effektivt”, säger Pär Sandå.Tradingkungarna är den sanna berättelsen om hur en liten grupp svenskar utmanade det finansiella systemet och Wall Street-börsen. Tio år senare hade deras företag Pan Capital tjänat över 4 miljarder kronor på aktier.

Utgivande förlag: Bokförlaget NoNa