Trädgårdskalender för fem år

Trädgårdskalender för fem år – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Royal Horticultural Society

Jämför och hitta det billigaste priset på Trädgårdskalender för fem år innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Trädgårdskalender för fem år är skriven av Royal Horticultural Society och gavs ut .

Trädgårdskalender för fem år som bok, ljudbok eller e-bok.
Trädgårdskalender för fem år

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Trädgårdskalender för fem år

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Trädgårdskalender för fem år. Boken är skriven av författaren Royal Horticultural Society. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Trädgårdskalender för fem år var .

Originalspråket som Royal Horticultural Society skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Hem & trädgård” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Trädgårdskalender för fem år är det: 9789180185950.


Läs Trädgårdskalender för fem år som bok

För dig som vill köpa och läsa Trädgårdskalender för fem år som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Trädgårdskalender för fem år som ljudbok

Vill du lyssna på Trädgårdskalender för fem år som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Trädgårdskalender för fem år som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Trädgårdskalender för fem år som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Trädgårdskalender för fem år som pocket

Trädgårdskalender för fem år finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Trädgårdskalender för fem år med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Trädgårdskalender för fem år med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Trädgårdskalender för fem år
  • Författare: Royal Horticultural Society
  • Genre: Hem & trädgård
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 189
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185950

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Trädgårdskalender för fem år?

Trädgårdskalender för fem år är skriven av författaren Royal Horticultural Society

När gavs Trädgårdskalender för fem år ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Trädgårdskalender för fem år?

Vi rekommenderar att du köper Trädgårdskalender för fem år hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En vacker 5-årskalender för dig som vill föra dagbok över vad som händer i trädgården eller på balkongen under flera år. Här samlar du alla dina idéer och kom-ihåg-listor inför kommande odlingssäsonger på ett och samma ställe. För varje vecka finns ett uppslag med plats att notera väder, växter som blommar, utfört trädgårdsarbete samt egna anteckningar. Du återvänder till samma veckouppslag varje år och får på så sätt en värdefull överblick över trädgårdsarbetet. <i>Trädgårdskalender för fem</i> år är vackert illustrerad med bilder hämtade ur RHS stora samling med botanisk konst.

Utgivande förlag: Lind & Co