Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dan Rosenholm

Jämför och hitta det billigaste priset på Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt är skriven av Dan Rosenholm och gavs ut 2016-02-26.

Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt som bok, ljudbok eller e-bok.
Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 98

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt. Boken är skriven av författaren Dan Rosenholm. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt var 2016-02-26.

Originalspråket som Dan Rosenholm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Trädgårdsskötsel: växter vilket ger den Qe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 120 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 175 x 10 mm och den väger så mycket som 392 g. Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt ISBN är 9789113072234. Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt är en fristående bok .


Läs Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt som bok

För dig som vill köpa och läsa Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 98 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt som ljudbok

Vill du lyssna på Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt som pocket

Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt
 • Författare: Dan Rosenholm
 • Genre: Trädgårdsskötsel: växter
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2016-02-26
 • Pris: 98
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 120
 • Fysiska dimensioner: 245 x 175 x 10 mm
 • SAB: Qe
 • ISBN: 9789113072234

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt?

Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt är skriven av författaren Dan Rosenholm

När gavs Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-02-26.

Var kan jag köpa Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt?

Vi rekommenderar att du köper Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Dan Rosenholms Trädgårdshandbok för lata är en välkommen räddning för den som gärna vill ha en prunkande trädgård, men föredrar häng­mattan, grillen och långa samtal vid matbordet framför spade, gräsklippare och skottkärra. Med sin långa erfarenhet vet han att man kan få en vacker trädgård med en minimal arbetsinsats.Dan Rosenholm delar här med sig av sin gedigna kunskap och ger oss handfasta råd, ofta med glimten i ögat, om hur vi ska göra för att slippa klippa gräset stup i ett, hur vi anlägger en rabatt så att ogräset inte har en chans att överleva, och vilka rosor som nästan inte kräver någon skötsel, men ändå blommar rikligt flera gånger per säsong. Alla växter behöver inte vara äkta, varför inte satsa på några underhållsfria kaktusar i plåt? Och alla växter behöver inte heller planteras direkt på marken utan sköts betydligt mer lättvindigt i en pallkrage eller en kruka. Den utsökt vackra magnolian kanske verkar väl exklusiv och svår, men Dan Rosenholm ger initierade tips om hur även den kan trivas utan allt för stor insats. När hösten kommer kan de lata fortsätta ta det lugnt, det finns nämligen många insekter, fåglar och fjärilar som är glada och tacksamma över att få kalasa på fallfrukten.Boken är rikt illustrerad med Dan Rosenholms egna härliga trädgårdsbilder.

Utgivande förlag: Norstedts