Trädgårdens glasade rum – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Englander

Jämför och hitta det billigaste priset på Trädgårdens glasade rum innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Trädgårdens glasade rum är skriven av Peter Englander och gavs ut 2019-03-01.

Trädgårdens glasade rum som bok, ljudbok eller e-bok.
Trädgårdens glasade rum

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 236

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Trädgårdens glasade rum

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Trädgårdens glasade rum. Boken är skriven av författaren Peter Englander. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Trädgårdens glasade rum var 2019-03-01.

Originalspråket som Peter Englander skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Växthus, vinterträdgårdar, uteplatser vilket ger den Qe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Trädgårdens glasade rum i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 191 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 263 x 198 x 23 mm och den väger så mycket som 904 g. Trädgårdens glasade rum ISBN är 9789113087542. Trädgårdens glasade rum är en fristående bok .


Läs Trädgårdens glasade rum som bok

För dig som vill köpa och läsa Trädgårdens glasade rum som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 236 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Trädgårdens glasade rum som ljudbok

Vill du lyssna på Trädgårdens glasade rum som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Trädgårdens glasade rum som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Trädgårdens glasade rum som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Trädgårdens glasade rum som pocket

Trädgårdens glasade rum finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Trädgårdens glasade rum med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Trädgårdens glasade rum med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Trädgårdens glasade rum
 • Författare: Peter Englander
 • Genre: Växthus, vinterträdgårdar, uteplatser
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2019-03-01
 • Pris: 236
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 191
 • Fysiska dimensioner: 263 x 198 x 23 mm
 • SAB: Qe
 • ISBN: 9789113087542

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Trädgårdens glasade rum?

Trädgårdens glasade rum är skriven av författaren Peter Englander

När gavs Trädgårdens glasade rum ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-01.

Var kan jag köpa Trädgårdens glasade rum?

Vi rekommenderar att du köper Trädgårdens glasade rum hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Något har hänt med oss nordbor de senaste tjugo åren. Vi bygger utekök och odlingsbäddar för kryddgrönt, solterrasser för grillade måltider och pergolor för svalkande skugga. Allt vi gör inne vill vi numera göra ute. Hela tiden, oavsett väder. Och varför inte?”Det enda som skiljer oss från sydliga breddgrader är ungefär fyra millimeter glas”, säger Peter Englander, och uppmanar därför alla med trädgård att skaffa sig något slags inglasat rum. Men vilket slags rum ska man välja? Var ska det stå? Och hur ska det bli en del av trädgården?I Trädgårdens glasade rum guidar han oss genom valmöjligheter och drömmar – det handlar om placering, storlek, materialval och design, liksom värme, vatten och ventilation. Den som vill odla i sitt glasade rum bjuds på kul växtinspiration och värdefulla tips om vinterförvaring. Och eftersom ett inglasat rum inte ska stå ensamt i trädgården läggs stor vikt vid hur vi ska tänka när det gäller platsen och det som finns runtomkring. Ett inglasat rum ska tillföra skönhet både när vi tittar ut och tittar in.Med stor entusiasm, mängder av inspirerande idéer och gedigen kunskap visar Peter Englander hur vi kan sudda ut gränsen mellan inomhus och utomhus på ett sätt som passar just oss – ett sätt som inte bara får växterna att trivas utan som också får oss människor att frodas.

Utgivande förlag: Norstedts