Totte bakar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunilla Wolde

Jämför och hitta det billigaste priset på Totte bakar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Totte bakar är skriven av Gunilla Wolde och gavs ut 2014-10-11.

Totte bakar som bok, ljudbok eller e-bok.
Totte bakar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Totte bakar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Totte bakar. Boken är skriven av författaren Gunilla Wolde. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Totte bakar var 2014-10-11.

Originalspråket som Gunilla Wolde skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Totte bakar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 28 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 170 x 160 x 5 mm och den väger så mycket som 134 g. Totte bakar ISBN är . Totte bakar är en del av serien: Totte.


Läs Totte bakar som bok

För dig som vill köpa och läsa Totte bakar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Totte bakar som ljudbok

Vill du lyssna på Totte bakar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Totte bakar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Totte bakar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Totte bakar som pocket

Totte bakar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Totte bakar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Totte bakar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Totte bakar
 • Författare: Gunilla Wolde
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2014-10-11
 • Pris: 79
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 28
 • Fysiska dimensioner: 170 x 160 x 5 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Totte bakar?

Totte bakar är skriven av författaren Gunilla Wolde

När gavs Totte bakar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-10-11.

Var kan jag köpa Totte bakar?

Vi rekommenderar att du köper Totte bakar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Då Totte skall baka behövs det mycket saker ägg, socker, mjöl, smör, visp, bytta och en pall att stå på …Böckerna om Totte och Emma är riktiga barnboksklassiker. Vardagsnära berättelser i kombination med tidlösa illustrationer gör böckerna ständigt aktuella. Totte- och Emmaböckerna har översatts till ett flertal språk och fortsätter att locka nya generationer läsare världen över.Nu varsamt reviderade i ny design. 

Utgivande förlag: Natur &amp