Torpet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nina Källmodin, Willem Källmodin

Jämför och hitta det billigaste priset på Torpet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Torpet är skriven av Nina Källmodin, Willem Källmodin och gavs ut 2021-09-01.

Torpet som bok, ljudbok eller e-bok.
Torpet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Torpet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Torpet. Boken är skriven av författaren Nina Källmodin, Willem Källmodin. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Torpet var 2021-09-01.

Originalspråket som Nina Källmodin, Willem Källmodin skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Torpet är det: 9789179754785.


Läs Torpet som bok

För dig som vill köpa och läsa Torpet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Torpet som ljudbok

Vill du lyssna på Torpet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Torpet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Torpet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Torpet som pocket

Torpet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Torpet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Torpet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Torpet
  • Författare: Nina Källmodin, Willem Källmodin
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-09-01
  • Pris: 147
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179754785

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Torpet?

Torpet är skriven av författaren Nina Källmodin, Willem Källmodin

När gavs Torpet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-09-01.

Var kan jag köpa Torpet?

Vi rekommenderar att du köper Torpet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Andra delen i den andlöst spännande spöktrilogi som inleddes med Bonnier Carlsens manustävlings andrapristagare Salen. Lo, Johanna och Harry känner som alla andra i byn till historierna om Prästklippan. Sägnen säger att en präst för många hundra år sedan dog där på ett fasansfullt sätt och därefter spökar. På jakt efter en bortsprungen hund hittar de tre barnen ett bortglömt gammalt torp i närheten av Prästklippan. Men det är mer än den döda prästen som är skrämmande med torpet och området runt det, för där finns också en person som Harry fruktar mer än någon annan. Det blir upptakten till ett gastkramande äventyr där det visar sig att inget i den gamla sägnen är som de trott och att ondskan och hotet finns närmare än vad de kunnat ana. Efter att ha läst den här boken kommer ingen att våga sig ut på en insjö nära en klippa igen …

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen