Toppturer i Jämtland – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johan Ranbrandt

Jämför och hitta det billigaste priset på Toppturer i Jämtland innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Toppturer i Jämtland är skriven av Johan Ranbrandt och gavs ut 2017-12-15.

Toppturer i Jämtland som bok, ljudbok eller e-bok.
Toppturer i Jämtland

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 345

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Toppturer i Jämtland

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Toppturer i Jämtland. Boken är skriven av författaren Johan Ranbrandt. Calazo Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Toppturer i Jämtland var 2017-12-15.

Originalspråket som Johan Ranbrandt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Idrott & friluftsaktiviteter vilket ger den Nccc,Rbga som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Toppturer i Jämtland i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 360 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 135 x 30 mm och den väger så mycket som 517 g. Toppturer i Jämtland ISBN är 9789188335654. Toppturer i Jämtland är en del av serien: Calazo guideböcker.


Läs Toppturer i Jämtland som bok

För dig som vill köpa och läsa Toppturer i Jämtland som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 345 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Toppturer i Jämtland som ljudbok

Vill du lyssna på Toppturer i Jämtland som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Toppturer i Jämtland som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Toppturer i Jämtland som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Toppturer i Jämtland som pocket

Toppturer i Jämtland finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Toppturer i Jämtland med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Toppturer i Jämtland med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Toppturer i Jämtland
 • Författare: Johan Ranbrandt
 • Genre: Idrott & friluftsaktiviteter
 • Förlag: Calazo Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-12-15
 • Pris: 345
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 360
 • Fysiska dimensioner: 180 x 135 x 30 mm
 • SAB: Nccc,Rbga
 • ISBN: 9789188335654

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Toppturer i Jämtland?

Toppturer i Jämtland är skriven av författaren Johan Ranbrandt

När gavs Toppturer i Jämtland ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-15.

Var kan jag köpa Toppturer i Jämtland?

Vi rekommenderar att du köper Toppturer i Jämtland hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Jämtland hittar du många av landets populäraste topptursfjäll. Här finns fantastiska möjligheter till alla typer av åkning från hårresande branta rännor till snälla salsgolv. Den här boken är i det närmaste en komplett katalog som inkluderar fler än 100 av Jämtlands fjälltoppar och inte mindre än 250 utförsåk. Varje åk i boken beskrivs med fakta om fallhöjd, aspekt och maxlutning. En viktig del av boken är den nya generationens fjällkarta där laserdata skapat möjligheter att illustrera fjällen med en större detaljrikedom än någonsin tidigare. Många åk är även inritade på fotografier för att ytter ligare underlätta att hitta rätt åklinje. Boken är skriven av Anette Andersson, Johan Ranbrandt, Henrik Westling och Martin Strömgren. Författarna är bosatta i Jämtland och mycket erfarna skidåkare som på olika sätt bidragit till utvecklingen av topp turandet i Jämtland.

Utgivande förlag: Calazo Förlag