Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan är skriven av och gavs ut 2017-03-08.

Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan som bok, ljudbok eller e-bok.
Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan. Boken är skriven av författaren . Orage är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan var 2017-03-08.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilar vilket ger den Prab som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 161 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 285 x 220 x 5 mm och den väger så mycket som 461 g. Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan ISBN är 9788283432886. Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan är en fristående bok .


Läs Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan som bok

För dig som vill köpa och läsa Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan som ljudbok

Vill du lyssna på Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan som pocket

Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan
 • Författare:
 • Genre: Bilar
 • Förlag: Orage
 • Utgivningsdatum: 2017-03-08
 • Pris: 169
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 161
 • Fysiska dimensioner: 285 x 220 x 5 mm
 • SAB: Prab
 • ISBN: 9788283432886

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan?

Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan är skriven av författaren

När gavs Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-03-08.

Var kan jag köpa Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan?

Vi rekommenderar att du köper Topgear superbilar : från Aventador till Vulcan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

BBC:s legendariska Top Gear är världens mest populära varumärke inom fakta för vuxna. I bokasinet Superbilar har de samlat alla sina galnaste bilupplevelser. Världens bästa motorjournalister och fotografer bidrar till att göra detta till en unik bok, proppfull med allt en petrolhead kan drömma om. Med sin sedvanliga humor och oändliga kunskap om bilar får Top Gear-redaktionen tillgång det innersta i bilvärldens helgedom. Dörren är öppnad och nyckeln är din följ med på en extraordinär bilresa!

Utgivande förlag: Orage