Top Up 3 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av John McClintock

Jämför och hitta det billigaste priset på Top Up 3 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Top Up 3 är skriven av John McClintock och gavs ut 2009-09-14.

Top Up 3 som bok, ljudbok eller e-bok.
Top Up 3

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 330

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Top Up 3

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Top Up 3. Boken är skriven av författaren John McClintock. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Top Up 3 var 2009-09-14.

Originalspråket som John McClintock skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Top Up 3 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 168 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 210 x 10 mm och den väger så mycket som 460 g. Top Up 3 ISBN är . Top Up 3 är en del av serien: Top Up.


Läs Top Up 3 som bok

För dig som vill köpa och läsa Top Up 3 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 330 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Top Up 3 som ljudbok

Vill du lyssna på Top Up 3 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Top Up 3 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Top Up 3 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Top Up 3 som pocket

Top Up 3 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Top Up 3 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Top Up 3 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Top Up 3
 • Författare: John McClintock
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2009-09-14
 • Pris: 330
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 168
 • Fysiska dimensioner: 240 x 210 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Top Up 3?

Top Up 3 är skriven av författaren John McClintock

När gavs Top Up 3 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-09-14.

Var kan jag köpa Top Up 3?

Vi rekommenderar att du köper Top Up 3 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Top Up är en basserie i engelska för högstadiet, som passar extra på för elever som beöver extra stöd eller nyligen börjat läsa engelska. För varje årskurs finns en elevbok och en lärarwebb. Top Up elevböcker är allt-i-ett-böcker med texter, övningar och grammatik. Texterna är spännande och intressanta – specialskrivna för elever som behöver extra stöd. Övningarna är många och omväxlande och grammatiken är tydlig och befäster baskunskaperna. Ljudfiler till de inlästa texterna ligger når man kostnadsfritt via “Extramaterial”. I Top Up lärarwebb finns facit till övningarna, text, kopieringsunderlag, ljudfiler till alla texter och hörförståelseövningar.      

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB