Titta på Indy – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lin Hallberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Titta på Indy innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Titta på Indy är skriven av Lin Hallberg och gavs ut 2021-06-29.

Titta på Indy som bok, ljudbok eller e-bok.
Titta på Indy

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Titta på Indy

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Titta på Indy. Boken är skriven av författaren Lin Hallberg. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Titta på Indy var 2021-06-29.

Originalspråket som Lin Hallberg skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Titta på Indy är det: 9789179756758.


Läs Titta på Indy som bok

För dig som vill köpa och läsa Titta på Indy som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Titta på Indy som ljudbok

Vill du lyssna på Titta på Indy som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Titta på Indy som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Titta på Indy som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Titta på Indy som pocket

Titta på Indy finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Titta på Indy med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Titta på Indy med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Titta på Indy
  • Författare: Lin Hallberg
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-29
  • Pris: 79
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756758

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Titta på Indy?

Titta på Indy är skriven av författaren Lin Hallberg

När gavs Titta på Indy ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-29.

Var kan jag köpa Titta på Indy?

Vi rekommenderar att du köper Titta på Indy hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den magiska djuraffären – en serie med lättlästa böcker perfekta för att sätta igång läslusten! Här möter nybörjarläsaren djur, magi och roliga tuffa illustrationer i en härlig kombination, av upphovsduon: Lin Hallberg och Jonna Björnstjerna. Ta klivet in i Den magiska djuraffären. Här finns ett djur för varje barn och en expedit som vet precis vilket djur varje barn behöver. Nu har turen har kommit till Indy, vars pappa inte lägger märke till henne. Indy vill att hennes pappa ska se henne och bry sig om. Även i Lin Hallbergs och Jonna Björnstjernas sjunde bok i serien lyckas expediten i den magiska djuraffären skaffa fram precis den observanta djurkompis som Indy har behov av. Lin Hallbergs och illustratören Jonna Björnstjernas extra lätt att läsa-böcker har blivit en härlig sälj- och kritikersuccé! Handlingen utspelar sig i samma lilla stad men med barn från olika miljöer. De har alla specifika behov men samma önskan – en egen vän och lekkamrat. Med korta meningar och text i VERSALER beskrivs hur vänskap och bus kommer spontant om man hittar den rätta kompisen. Läs också: Novas hemlighet En kompis till Leo Esters längtan Brunos Bus Rädda Rut Noas resa

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen