Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elsa Beskow

Jämför och hitta det billigaste priset på Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt är skriven av Elsa Beskow och gavs ut 2021-10-25.

Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt som bok, ljudbok eller e-bok.
Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt. Boken är skriven av författaren Elsa Beskow. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt var 2021-10-25.

Originalspråket som Elsa Beskow skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt är det: 9789179758646.


Läs Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt som bok

För dig som vill köpa och läsa Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt som ljudbok

Vill du lyssna på Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt som pocket

Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt
  • Författare: Elsa Beskow
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-10-25
  • Pris: 99
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179758646

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt?

Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt är skriven av författaren Elsa Beskow

När gavs Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-10-25.

Var kan jag köpa Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt?

Vi rekommenderar att du köper Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En pekbok med bilder ur Elsa Beskows fantastiska bildskatt. Möt de spännande djuren på gården och i skogen. Här finns kattungar och små lamm, hundar, grodor, harar, ekorrar, en spejande uggla och en lufsande björn! "Titta djur!" är en pekbok i behändigt format, att titta i tillsammans eller för en nyfiken liten att hålla i själv. Tryckt på slitstark kartong som håller för många läsningar. Ett första steg in i Elsa Beskows sagovärld där det finns så mycket att upptäcka! Elsa Beskow (1874-1953) barnboksdebuterade 1897 med "Sagan om den lilla, lilla gumman" och allt sedan dess har generationer av barn kunnat ta del av hennes fantasifulla skapande och leva sig in i bildernas underbara värld. Hennes verk är idag klassiker som inte bara tillhör vår kulturskatt utan också har inspirerat många efterföljande bilderboksskapare och illustratörer.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen