TitaNO Fysik 3:e uppl – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingrid Monthán

Jämför och hitta det billigaste priset på TitaNO Fysik 3:e uppl innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. TitaNO Fysik 3:e uppl är skriven av Ingrid Monthán och gavs ut 2015-02-11.

TitaNO Fysik 3:e uppl som bok, ljudbok eller e-bok.
TitaNO Fysik 3:e uppl

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 458

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om TitaNO Fysik 3:e uppl

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring TitaNO Fysik 3:e uppl. Boken är skriven av författaren Ingrid Monthán. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för TitaNO Fysik 3:e uppl var 2015-02-11.

Originalspråket som Ingrid Monthán skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fysik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa TitaNO Fysik 3:e uppl i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 200 x 16 mm och den väger så mycket som 731 g. TitaNO Fysik 3:e uppl ISBN är 9789140688224. TitaNO Fysik 3:e uppl är en del av serien: Titano.


Läs TitaNO Fysik 3:e uppl som bok

För dig som vill köpa och läsa TitaNO Fysik 3:e uppl som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 458 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på TitaNO Fysik 3:e uppl som ljudbok

Vill du lyssna på TitaNO Fysik 3:e uppl som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs TitaNO Fysik 3:e uppl som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa TitaNO Fysik 3:e uppl som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs TitaNO Fysik 3:e uppl som pocket

TitaNO Fysik 3:e uppl finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa TitaNO Fysik 3:e uppl med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa TitaNO Fysik 3:e uppl med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: TitaNO Fysik 3:e uppl
 • Författare: Ingrid Monthán
 • Genre: Fysik
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2015-02-11
 • Pris: 458
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 245 x 200 x 16 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140688224

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit TitaNO Fysik 3:e uppl?

TitaNO Fysik 3:e uppl är skriven av författaren Ingrid Monthán

När gavs TitaNO Fysik 3:e uppl ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-02-11.

Var kan jag köpa TitaNO Fysik 3:e uppl?

Vi rekommenderar att du köper TitaNO Fysik 3:e uppl hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

TitaNO-serien sätter miljöfrågor i fokus och utvidgar elevernas förståelse för ett hållbart samhälle genom det återkommande avsnittet Hållbar utveckling. För att träna förmågorna innehåller TitaNO innehållsfrågor, fördjupningsuppgifter och diskussionsfrågor med samhällsanknytning. Lärarmaterialet finns i lärarwebben och innehåller en riklig mängd laborationer och andra praktiska övningar. Till varje kapitel finns provuppgifter som testar förmågorna och som hjälper dig med bedömningsarbetet.Kapitlen i stadieboken TitaNO Fysik 3:e uppl är uppbyggda på följande sätt:Inledande bild med frågor som anknyter till kapitlets innehåll. De är av olika karaktär, både med naturvetenskaplig och med samhällelig koppling. Frågorna utgör ett bra underlag för en inledande diskussion där du som lärare får inblick i vad eleverna redan kan om det kommande kapitlet och hur de uttrycker sitt kunnande.Varje kapitel är uppdelat i en “basdel” och en “Lär mer-del”. Basdelen ger de grundläggande baskunskaperna. Språket är enkelt och innehållet tar sin utgångspunkt i elevernas vardag. Lär mer syftar till att vidga perspektiven, fascinera och göra naturvetenskapen till det spännande ämne det är.Miljöfrågor får ett stort utrymme och i de flesta kapitlen finns ett uppslag under rubriken Hållbar utveckling. Uppslaget knyter an till de nationella miljömålen och utvidgar elevernas förståelse för ett hållbart samhälle.Täta frågekontroller där eleverna kan testa sig på det de läst. Frågorna är av två slag: “Testa dig” och “Förklara & resonera”. Testa dig är enklare frågor kopplade till textens innehåll. Förklara & resonera är av mer utmanande karaktär där eleverna kan behöva använda andra källor när de ska förklara begreppen och föra egna resonemang.Avslutande tvådelad sammanfattning.Ingrid Monthán är författare samt matematik- och fysiklärare med mångårig erfarenhet från olika grundskolor.

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB