Timglaset – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gena Showalter

Jämför och hitta det billigaste priset på Timglaset innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Timglaset är skriven av Gena Showalter och gavs ut 2018-01-15.

Timglaset som bok, ljudbok eller e-bok.
Timglaset

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Timglaset

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Timglaset. Boken är skriven av författaren Gena Showalter. HarperCollins Nordic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Timglaset var 2018-01-15.

Originalspråket som Gena Showalter skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Timglaset i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 443 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 28 mm och den väger så mycket som 242 g. Timglaset ISBN är 9789150930894. Timglaset är en del av serien: Everlife(del 1).


Läs Timglaset som bok

För dig som vill köpa och läsa Timglaset som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Timglaset som ljudbok

Vill du lyssna på Timglaset som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Timglaset som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Timglaset som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Timglaset som pocket

Timglaset finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Timglaset med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Timglaset med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Timglaset
 • Författare: Gena Showalter
 • Genre:
 • Förlag: HarperCollins Nordic
 • Utgivningsdatum: 2018-01-15
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 443
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 28 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789150930894

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Timglaset?

Timglaset är skriven av författaren Gena Showalter

När gavs Timglaset ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-01-15.

Var kan jag köpa Timglaset?

Vi rekommenderar att du köper Timglaset hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Slutet på livet är bara början. Det sägs att historien skrivs av de som överlever. Men jag vet att det inte är sant. Jag heter Tenley Lockwood, och snart kommer jag att vara död. Det här är min berättelse. I den värld där Tenley “Ten” Lockwood bor tar livet inte slut när man dör. Tvärtom. Det är då det börjar. I det som kallas eviglivet finns två mäktiga riken som strider om människornas själar, och alla ställs inför ett val: Myriad eller Troika. Men Ten vägrar välja. Det spelar ingen roll att hennes föräldrar till och med har fått henne inspärrad på mentalsjukhus där hon utsätts för tortyr och misshandel för att övertygas att välja rätt sida. Både Troika och Myriad skulle göra vad som helst för att rekrytera Ten och få tillgång till hennes ovanliga förmågor. Snart befinner hon sig på flykt, mitt i en dragkamp på liv och död. Vem kan hon lita på? Och vad händer om hon faller för en kille och väljer ett annat rike än det han tillhör? Hon måste helt enkelt hålla sig vid liv tillräckligt länge för att fatta rätt beslut. — Gena Showalter har skrivit en lång rad bästsäljande romaner, både fantasy och romance för vuxna och unga vuxna. Hon bor i Oklahoma i USA. Timglaset är första delen i serien Everlife.

Utgivande förlag: HarperCollins Nordic