Tillrättalägganden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jonathan Franzen

Jämför och hitta det billigaste priset på Tillrättalägganden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tillrättalägganden är skriven av Jonathan Franzen och gavs ut 2011-07-29.

Tillrättalägganden som bok, ljudbok eller e-bok.
Tillrättalägganden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tillrättalägganden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tillrättalägganden. Boken är skriven av författaren Jonathan Franzen. Brombergs är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tillrättalägganden var 2011-07-29.

Originalspråket som Jonathan Franzen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Tillrättalägganden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 537 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 111 x 34 mm och den väger så mycket som 280 g. Tillrättalägganden ISBN är . Tillrättalägganden är en fristående bok .


Läs Tillrättalägganden som bok

För dig som vill köpa och läsa Tillrättalägganden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tillrättalägganden som ljudbok

Vill du lyssna på Tillrättalägganden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tillrättalägganden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tillrättalägganden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tillrättalägganden som pocket

Tillrättalägganden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tillrättalägganden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tillrättalägganden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tillrättalägganden
 • Författare: Jonathan Franzen
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Brombergs
 • Utgivningsdatum: 2011-07-29
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 537
 • Fysiska dimensioner: 178 x 111 x 34 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tillrättalägganden?

Tillrättalägganden är skriven av författaren Jonathan Franzen

När gavs Tillrättalägganden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-07-29.

Var kan jag köpa Tillrättalägganden?

Vi rekommenderar att du köper Tillrättalägganden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Millennieskiftet närmar sig och hemma i Saint Jude i den amerikanska Mellanvästern drömmer Enid Lambert om att samla familjen till en sista julmiddag innan hennes åldrige och demenssjuke make går bort. Hennes tre vuxna barn har alla flytt hemstaden och lever nu mer eller mindre komplicerade liv. Gary är en framgångsrik investerare med depressionens mörka moln hängande över sig, Chip har fått sparken som universitetslärare efter att ha förfört en av sina elever och Denise är en framgångsrik kock med ett rörigt kärleksliv. Med sin vassa humoristiska penna och osentimentala blick tar Jonathan Franzen här ett stort grepp på samtiden och det amerikanska samhället. Tillrättalägganden belönades bland annat med National Book Award 2001. Förutom Tillrättalägganden har Jonathan Franzen skrivit Den tjugosjunde staden, Strong Motion, Den obekväma zonen, Frihet samt essäsamlingen How to be Alone.

Utgivande förlag: Brombergs