Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Oscar Berg

Jämför och hitta det billigaste priset på Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret är skriven av Oscar Berg och gavs ut .

Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret som bok, ljudbok eller e-bok.
Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 436

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret. Boken är skriven av författaren Oscar Berg. Gr8 Mountains AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret var .

Originalspråket som Oscar Berg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Ekonomi & ledarskap|Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret är det: 9789198841596.


Läs Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret som bok

För dig som vill köpa och läsa Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 436 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret som ljudbok

Vill du lyssna på Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret som pocket

Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret
  • Författare: Oscar Berg
  • Genre: Ekonomi & ledarskap|Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Gr8 Mountains AB
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 436
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198841596

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret?

Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret är skriven av författaren Oscar Berg

När gavs Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret?

Vi rekommenderar att du köper Tillbaka till kontoret : 90+ skäl till att sluta arbeta på distans och återgå till kontoret hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Går det att återskapa kontorets glansdagar? Att hitta tillbaka till de dagliga glädjeämnena en dag på kontoret innebär? Eller – är det så illa att distansarbete har blivit en ögonöppnare som förstört allt härligt med det gemensamma kontoret för gott? Efter pandemin har många arbetsgivare och chefer skrikit sig hesa för att få anställda att helt eller delvis återgå till kontoret. I denna bok lär du dig att hitta guldkornen som finns att återupptäcka i daglig pendling, dubbelbokade mötesrum, högljudda kollegor, doften av mikrade fiskluncher, arbetsplatsövervakning, härskartekniker och andra kontorsrelaterade fenomen. Helt enkelt, den ultimata guiden som förbättrar din arbetsdag och din livskvalitet – samtidigt som du kan öva upp dina skills och även du bli en förespråkare för Tillbaka till kontoret-rörelsen.

Utgivande förlag: Gr8 Mountains AB