Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Lassén-Seger

Jämför och hitta det billigaste priset på Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva är skriven av Maria Lassén-Seger och gavs ut 2012-05-18.

Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva som bok, ljudbok eller e-bok.
Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva. Boken är skriven av författaren Maria Lassén-Seger. Makadam förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva var 2012-05-18.

Originalspråket som Maria Lassén-Seger skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Litteraturvetenskap vilket ger den 809.89282,G.092 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 272 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 175 x 24 mm och den väger så mycket som 835 g. Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva ISBN är 9789170611124. Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva är en del av serien: Sv barnboksinst skriftserie.


Läs Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva som bok

För dig som vill köpa och läsa Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva som ljudbok

Vill du lyssna på Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva som pocket

Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva
 • Författare: Maria Lassén-Seger
 • Genre: Litteraturvetenskap
 • Förlag: Makadam förlag
 • Utgivningsdatum: 2012-05-18
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 272
 • Fysiska dimensioner: 245 x 175 x 24 mm
 • SAB: 809.89282,G.092
 • ISBN: 9789170611124

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva?

Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva är skriven av författaren Maria Lassén-Seger

När gavs Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-05-18.

Var kan jag köpa Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva?

Vi rekommenderar att du köper Till en evakuerad igelkott : festskrift till Maria Nikolajeva hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Makadam förlag