Till dig – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åke Olson

Jämför och hitta det billigaste priset på Till dig innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Till dig är skriven av Åke Olson och gavs ut 2019-04-25.

Till dig som bok, ljudbok eller e-bok.
Till dig

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 319

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Till dig

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Till dig. Boken är skriven av författaren Åke Olson. Notlinjen musikförlag Stockholm är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Till dig var 2019-04-25.

Originalspråket som Åke Olson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sakral & religiös musik vilket ger den Xs som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Till dig i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 311 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 165 x 25 mm och den väger så mycket som 480 g. Till dig ISBN är 9790661643197. Till dig är en fristående bok .


Läs Till dig som bok

För dig som vill köpa och läsa Till dig som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 319 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Till dig som ljudbok

Vill du lyssna på Till dig som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Till dig som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Till dig som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Till dig som pocket

Till dig finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Till dig med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Till dig med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Till dig
 • Författare: Åke Olson
 • Genre: Sakral & religiös musik
 • Förlag: Notlinjen musikförlag Stockholm
 • Utgivningsdatum: 2019-04-25
 • Pris: 319
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 311
 • Fysiska dimensioner: 210 x 165 x 25 mm
 • SAB: Xs
 • ISBN: 9790661643197

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Till dig?

Till dig är skriven av författaren Åke Olson

När gavs Till dig ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-25.

Var kan jag köpa Till dig?

Vi rekommenderar att du köper Till dig hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

157 sånger med stor variation för de flesta tillfällen.Här blandas välkända sånger med helt nyskrivna.TILL DIG passar bra som församlingssångbok, som körsångbok, då många av sångerna har körarr, och som en välfylld samling sånger för solisten eller gruppen.

Utgivande förlag: Notlinjen musikförlag Stockholm