TIFO: Visionärerna i Hammarby – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per Cornell

Jämför och hitta det billigaste priset på TIFO: Visionärerna i Hammarby innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. TIFO: Visionärerna i Hammarby är skriven av Per Cornell och gavs ut .

TIFO: Visionärerna i Hammarby som bok, ljudbok eller e-bok.
TIFO: Visionärerna i Hammarby

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 459

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om TIFO: Visionärerna i Hammarby

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring TIFO: Visionärerna i Hammarby. Boken är skriven av författaren Per Cornell. Supportrarnas Matchprogram är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för TIFO: Visionärerna i Hammarby var .

Originalspråket som Per Cornell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för TIFO: Visionärerna i Hammarby är det: 9789198844207.


Läs TIFO: Visionärerna i Hammarby som bok

För dig som vill köpa och läsa TIFO: Visionärerna i Hammarby som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 459 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på TIFO: Visionärerna i Hammarby som ljudbok

Vill du lyssna på TIFO: Visionärerna i Hammarby som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs TIFO: Visionärerna i Hammarby som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa TIFO: Visionärerna i Hammarby som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs TIFO: Visionärerna i Hammarby som pocket

TIFO: Visionärerna i Hammarby finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa TIFO: Visionärerna i Hammarby med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa TIFO: Visionärerna i Hammarby med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: TIFO: Visionärerna i Hammarby
  • Författare: Per Cornell
  • Genre: Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Supportrarnas Matchprogram
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 459
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198844207

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit TIFO: Visionärerna i Hammarby?

TIFO: Visionärerna i Hammarby är skriven av författaren Per Cornell

När gavs TIFO: Visionärerna i Hammarby ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa TIFO: Visionärerna i Hammarby?

Vi rekommenderar att du köper TIFO: Visionärerna i Hammarby hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

För första gången i Sverige skildras den rika subkulturen kring fotbollens tifokoreografier inifrån. Författaren Per Cornell har följt en av landets ledande tifogrupper, Hammarby Tifo, under en säsong. Eftersom tifo är en av ultraskulturens uttrycksformer är detta också en bok om ultras. Om rörelsens bakgrund i Italien och hur den nådde Sverige i början av 1990-talet. Boken "TIFO – Visionärerna i Hammarby" har ett unikt perspektiv eftersom de som sysslar med tifo kring fotbollen vanligtvis inte vill synas i medierna. Ultrassupportrar trivs bäst i det fördolda. Deras engagemang bottnar inte i att framhäva sig själva som individer. Kollektivet och stoltheten över färgerna betyder allt. Författaren Per Cornell och fotograferna Hasse Fridén och Marcus Beckford har följt en av landets ledande tifogrupper, Hammarby Tifo, under en säsong. Det har blivit tuffa nattpass i hemliga lokaler, timmar av förberedelser på arenan och adrenalinstinna minuter framför läktarna. Katastrofer och eufori. Boken skildrar också ultraskulturen och rörelsens bakgrund i Italien och hur den nådde Sverige i början av 1990-talet. Per Cornell medverkar regelbundet som skribent i Supportrarnas Matchprogram, som skildrar Hammarbys supporterkultur. Han är också chefredaktör för en facklig tidning, frilansskribent och har tidigare gett ut boken "Stockholm i ljus och svärta" (Carlssons) om konstnären Hasse Lindroth. För formgivning och bildurval står Johan von Friedrichs/Slow Fox. "TIFO – Visionärerna i Hammarby" ges ut av Supportrarnas Matchprogram.

Utgivande förlag: Supportrarnas Matchprogram