Tidens slut – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carl-Magnus Åsard

Jämför och hitta det billigaste priset på Tidens slut innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tidens slut är skriven av Carl-Magnus Åsard och gavs ut 2017-06-02.

Tidens slut som bok, ljudbok eller e-bok.
Tidens slut

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tidens slut

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tidens slut. Boken är skriven av författaren Carl-Magnus Åsard. Bokförlaget Mormor är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tidens slut var 2017-06-02.

Originalspråket som Carl-Magnus Åsard skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Tidens slut i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 292 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 145 x 20 mm och den väger så mycket som 432 g. Tidens slut ISBN är 9789188533067. Tidens slut är en fristående bok .


Läs Tidens slut som bok

För dig som vill köpa och läsa Tidens slut som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tidens slut som ljudbok

Vill du lyssna på Tidens slut som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tidens slut som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tidens slut som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tidens slut som pocket

Tidens slut finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tidens slut med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tidens slut med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tidens slut
 • Författare: Carl-Magnus Åsard
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Bokförlaget Mormor
 • Utgivningsdatum: 2017-06-02
 • Pris: 189
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 292
 • Fysiska dimensioner: 210 x 145 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789188533067

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tidens slut?

Tidens slut är skriven av författaren Carl-Magnus Åsard

När gavs Tidens slut ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-06-02.

Var kan jag köpa Tidens slut?

Vi rekommenderar att du köper Tidens slut hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Laban tvingas eskortera sin elvaåriga kusin Micke på en tågresa ner till hans hem i Stockholm. Det blir en resa som för alltid kommer att förändra hans liv, hans syn på vad som är verklighet och vad som är fantasi, på vad som är nutid och vad som är framtid. Han lär känna den rödhåriga Cissi, som bor på Lidingö i Villa Utsikten. Hennes pappa, Halvar Ling, är en kontroversiell fysiker som hånas för sina nya och galna teorier om ljusets beskaffenhet. Det finns nämligen ett ljus vars egenartade våglängd vi inte kan uppfatta ens med våra känsligaste instrument. Ingenting kan mätas eller observeras i det där ljuset annat än i det ögonblick det reflekteras i en betraktares ögon. Endast när det finns en betraktare med en alldeles unik gåva finns det till. Är Laban en betraktare med just den unika gåvan? Halvar tror det. Men ljuset har börjat tröttna, förlorat fart och saktat in. För varje dag som går närmar människorna sig det ögonblick när de kommer att hinna ifatt och förmodligen får veta vad som speglas i det där ljuset och vad som finns där. Vad händer då?Laban kommer snart till insikt om vad som väntar dem alla. Det leder honom till ett sökande efter sanningen om sig själv och var han kommer ifrån, varför farsan är en så trasig människa, vem som är hans riktiga farfar och vem Alex, som tycks veta allt om honom, egentligen är.

Utgivande förlag: Bokförlaget Mormor