Tidens hjärta – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elisabeth Berglund

Jämför och hitta det billigaste priset på Tidens hjärta innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tidens hjärta är skriven av Elisabeth Berglund och gavs ut .

Tidens hjärta som bok, ljudbok eller e-bok.
Tidens hjärta

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 213

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Tidens hjärta

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tidens hjärta. Boken är skriven av författaren Elisabeth Berglund. Possibilia Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tidens hjärta var .

Originalspråket som Elisabeth Berglund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Tidens hjärta är det: 9789198864915.


Läs Tidens hjärta som bok

För dig som vill köpa och läsa Tidens hjärta som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 213 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tidens hjärta som ljudbok

Vill du lyssna på Tidens hjärta som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Tidens hjärta som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tidens hjärta som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tidens hjärta som pocket

Tidens hjärta finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tidens hjärta med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tidens hjärta med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Tidens hjärta
  • Författare: Elisabeth Berglund
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Possibilia Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 213
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198864915

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tidens hjärta?

Tidens hjärta är skriven av författaren Elisabeth Berglund

När gavs Tidens hjärta ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Tidens hjärta?

Vi rekommenderar att du köper Tidens hjärta hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Äventyret fortsätter. Vivya, den sista Glädjeryttaren, Överdomaren Ylmar och det magiska barnet Minndora är äntligen i säkerhet på Ylmars hemvärld efter sin flykt undan Broughans soldater. Men allt är inte som det verkar, och snart är de tre indragna i en maktkamp där Pompodias och De Tio Världarnas framtid står på spel.  Emot dem står skugglika konspiratörer, ett korrupt polisväsende, giriga potentater och uråldriga lögner. Allt de har är Vivyas handlingskraft, Minndoras nyväckta magiska krafter och Ylmars unika känsla för tid … Vem drar egentligen i trådarna? Och varför får ingen använda magi? Tidens hjärta är den efterlängtade, fristående uppföljaren till Selmaprisvinnaren Eldbarnet. "Spännande, fartfyllt, känslosamt och vackert." – Victoria Hellberg om Tidens hjärta. "Något av det bästa jag läst inom svensk fantasy." – Stefan Högberg om Eldbarnet.

Utgivande förlag: Possibilia Förlag