Thomas Becket – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hanna Vollrath

Jämför och hitta det billigaste priset på Thomas Becket innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Thomas Becket är skriven av Hanna Vollrath och gavs ut 2004-06-01.

Thomas Becket som bok, ljudbok eller e-bok.
Thomas Becket

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Thomas Becket

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Thomas Becket. Boken är skriven av författaren Hanna Vollrath. Hansen-Schmidt, Hans är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Thomas Becket var 2004-06-01.

Originalspråket som Hanna Vollrath skrev och gav ut boken på var Tyska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (paperback).

Om du vill läsa Thomas Becket i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 139 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Thomas Becket ISBN är 9783788101558. Thomas Becket är en fristående bok .


Läs Thomas Becket som bok

För dig som vill köpa och läsa Thomas Becket som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Thomas Becket som ljudbok

Vill du lyssna på Thomas Becket som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Thomas Becket som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Thomas Becket som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Thomas Becket som pocket

Thomas Becket finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Thomas Becket med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Thomas Becket med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Thomas Becket
 • Författare: Hanna Vollrath
 • Genre:
 • Förlag: Hansen-Schmidt, Hans
 • Utgivningsdatum: 2004-06-01
 • Pris: 169
 • Format: Häftad (paperback)
 • Språk: Tyska
 • Antal sidor: 139
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9783788101558

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Thomas Becket?

Thomas Becket är skriven av författaren Hanna Vollrath

När gavs Thomas Becket ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2004-06-01.

Var kan jag köpa Thomas Becket?

Vi rekommenderar att du köper Thomas Becket hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Hansen-Schmidt, Hans