The Way I Used to Be – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Amber Smith

Jämför och hitta det billigaste priset på The Way I Used to Be innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. The Way I Used to Be är skriven av Amber Smith och gavs ut 2017-03-01.

The Way I Used to Be som bok, ljudbok eller e-bok.
The Way I Used to Be

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om The Way I Used to Be

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring The Way I Used to Be. Boken är skriven av författaren Amber Smith. Margaret K. McElderry Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för The Way I Used to Be var 2017-03-01.

Originalspråket som Amber Smith skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa The Way I Used to Be i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 384 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 208 x 137 x 30 mm och den väger så mycket som 340 g. The Way I Used to Be ISBN är 9781481449366. The Way I Used to Be är en fristående bok .


Läs The Way I Used to Be som bok

För dig som vill köpa och läsa The Way I Used to Be som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på The Way I Used to Be som ljudbok

Vill du lyssna på The Way I Used to Be som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs The Way I Used to Be som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa The Way I Used to Be som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs The Way I Used to Be som pocket

The Way I Used to Be finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa The Way I Used to Be med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa The Way I Used to Be med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: The Way I Used to Be
 • Författare: Amber Smith
 • Genre:
 • Förlag: Margaret K. McElderry Books
 • Utgivningsdatum: 2017-03-01
 • Pris: 129
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 384
 • Fysiska dimensioner: 208 x 137 x 30 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781481449366

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit The Way I Used to Be?

The Way I Used to Be är skriven av författaren Amber Smith

När gavs The Way I Used to Be ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-03-01.

Var kan jag köpa The Way I Used to Be?

Vi rekommenderar att du köper The Way I Used to Be hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Margaret K. McElderry Books