The Queen Bee – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lil’ Kim

Jämför och hitta det billigaste priset på The Queen Bee innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. The Queen Bee är skriven av Lil’ Kim och gavs ut 2024-09-01.

The Queen Bee som bok, ljudbok eller e-bok.
The Queen Bee

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 335

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om The Queen Bee

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring The Queen Bee. Boken är skriven av författaren Lil’ Kim. Hachette Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för The Queen Bee var 2024-09-01.

Originalspråket som Lil’ Kim skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Kultur|Biografier” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för The Queen Bee är det: 9780306925870.


Läs The Queen Bee som bok

För dig som vill köpa och läsa The Queen Bee som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 335 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på The Queen Bee som ljudbok

Vill du lyssna på The Queen Bee som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs The Queen Bee som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa The Queen Bee som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs The Queen Bee som pocket

The Queen Bee finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa The Queen Bee med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa The Queen Bee med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: The Queen Bee
  • Författare: Lil’ Kim
  • Genre: Kultur|Biografier
  • Förlag: Hachette Books
  • Utgivningsdatum: 2024-09-01
  • Pris: 335
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780306925870

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit The Queen Bee?

The Queen Bee är skriven av författaren Lil’ Kim

När gavs The Queen Bee ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2024-09-01.

Var kan jag köpa The Queen Bee?

Vi rekommenderar att du köper The Queen Bee hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Pris: 335 kr. Inbunden, 2024. Ännu ej utkommen. Bevaka The Queen Bee så får du ett mejl när boken går att köpa.

Utgivande förlag: Hachette Books