The Principal Contradiction – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Torkil Lauesen

Jämför och hitta det billigaste priset på The Principal Contradiction innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. The Principal Contradiction är skriven av Torkil Lauesen och gavs ut 2020-07-01.

The Principal Contradiction som bok, ljudbok eller e-bok.
The Principal Contradiction

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 187

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om The Principal Contradiction

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring The Principal Contradiction. Boken är skriven av författaren Torkil Lauesen. Kersplebedeb är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för The Principal Contradiction var 2020-07-01.

Originalspråket som Torkil Lauesen skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa The Principal Contradiction i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 174 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 140 x 10 mm och den väger så mycket som 227 g. The Principal Contradiction ISBN är 9781989701034. The Principal Contradiction är en fristående bok .


Läs The Principal Contradiction som bok

För dig som vill köpa och läsa The Principal Contradiction som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 187 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på The Principal Contradiction som ljudbok

Vill du lyssna på The Principal Contradiction som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs The Principal Contradiction som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa The Principal Contradiction som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs The Principal Contradiction som pocket

The Principal Contradiction finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa The Principal Contradiction med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa The Principal Contradiction med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: The Principal Contradiction
 • Författare: Torkil Lauesen
 • Genre:
 • Förlag: Kersplebedeb
 • Utgivningsdatum: 2020-07-01
 • Pris: 187
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 174
 • Fysiska dimensioner: 216 x 140 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781989701034

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit The Principal Contradiction?

The Principal Contradiction är skriven av författaren Torkil Lauesen

När gavs The Principal Contradiction ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-07-01.

Var kan jag köpa The Principal Contradiction?

Vi rekommenderar att du köper The Principal Contradiction hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Kersplebedeb