The de Burgh Bride – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Deborah Simmons

Jämför och hitta det billigaste priset på The de Burgh Bride innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. The de Burgh Bride är skriven av Deborah Simmons och gavs ut 2020-05-01.

The de Burgh Bride som bok, ljudbok eller e-bok.
The de Burgh Bride

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 168

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om The de Burgh Bride

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring The de Burgh Bride. Boken är skriven av författaren Deborah Simmons. Bennett Street Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för The de Burgh Bride var 2020-05-01.

Originalspråket som Deborah Simmons skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Historisk romantik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa The de Burgh Bride i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 240 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 140 x 13 mm och den väger så mycket som 281 g. The de Burgh Bride ISBN är 9781951687007. The de Burgh Bride är en fristående bok .


Läs The de Burgh Bride som bok

För dig som vill köpa och läsa The de Burgh Bride som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 168 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på The de Burgh Bride som ljudbok

Vill du lyssna på The de Burgh Bride som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs The de Burgh Bride som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa The de Burgh Bride som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs The de Burgh Bride som pocket

The de Burgh Bride finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa The de Burgh Bride med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa The de Burgh Bride med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: The de Burgh Bride
 • Författare: Deborah Simmons
 • Genre: Historisk romantik
 • Förlag: Bennett Street Books
 • Utgivningsdatum: 2020-05-01
 • Pris: 168
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 240
 • Fysiska dimensioner: 216 x 140 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781951687007

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit The de Burgh Bride?

The de Burgh Bride är skriven av författaren Deborah Simmons

När gavs The de Burgh Bride ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-05-01.

Var kan jag köpa The de Burgh Bride?

Vi rekommenderar att du köper The de Burgh Bride hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Bennett Street Books