The Christmas Crocodile – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bonny Becker

Jämför och hitta det billigaste priset på The Christmas Crocodile innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. The Christmas Crocodile är skriven av Bonny Becker och gavs ut 2016-09-20.

The Christmas Crocodile som bok, ljudbok eller e-bok.
The Christmas Crocodile

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om The Christmas Crocodile

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring The Christmas Crocodile. Boken är skriven av författaren Bonny Becker. Two Lions är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för The Christmas Crocodile var 2016-09-20.

Originalspråket som Bonny Becker skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa The Christmas Crocodile i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 40 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 292 x 234 x 13 mm och den väger så mycket som 545 g. The Christmas Crocodile ISBN är 9781503936102. The Christmas Crocodile är en fristående bok .


Läs The Christmas Crocodile som bok

För dig som vill köpa och läsa The Christmas Crocodile som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på The Christmas Crocodile som ljudbok

Vill du lyssna på The Christmas Crocodile som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs The Christmas Crocodile som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa The Christmas Crocodile som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs The Christmas Crocodile som pocket

The Christmas Crocodile finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa The Christmas Crocodile med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa The Christmas Crocodile med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: The Christmas Crocodile
 • Författare: Bonny Becker
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Two Lions
 • Utgivningsdatum: 2016-09-20
 • Pris: 209
 • Format: Inbunden (Hardback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 40
 • Fysiska dimensioner: 292 x 234 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781503936102

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit The Christmas Crocodile?

The Christmas Crocodile är skriven av författaren Bonny Becker

När gavs The Christmas Crocodile ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-09-20.

Var kan jag köpa The Christmas Crocodile?

Vi rekommenderar att du köper The Christmas Crocodile hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Two Lions