Textbygget sfi D Lärarhandledning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tiia Ojala

Jämför och hitta det billigaste priset på Textbygget sfi D Lärarhandledning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Textbygget sfi D Lärarhandledning är skriven av Tiia Ojala och gavs ut 2020-05-20.

Textbygget sfi D Lärarhandledning som bok, ljudbok eller e-bok.
Textbygget sfi D Lärarhandledning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 510

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Textbygget sfi D Lärarhandledning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Textbygget sfi D Lärarhandledning. Boken är skriven av författaren Tiia Ojala. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Textbygget sfi D Lärarhandledning var 2020-05-20.

Originalspråket som Tiia Ojala skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den Fc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Textbygget sfi D Lärarhandledning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 140 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 298 x 220 x 15 mm och den väger så mycket som 477 g. Textbygget sfi D Lärarhandledning ISBN är 9789152359433. Textbygget sfi D Lärarhandledning är en fristående bok .


Läs Textbygget sfi D Lärarhandledning som bok

För dig som vill köpa och läsa Textbygget sfi D Lärarhandledning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 510 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Textbygget sfi D Lärarhandledning som ljudbok

Vill du lyssna på Textbygget sfi D Lärarhandledning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Textbygget sfi D Lärarhandledning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Textbygget sfi D Lärarhandledning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Textbygget sfi D Lärarhandledning som pocket

Textbygget sfi D Lärarhandledning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Textbygget sfi D Lärarhandledning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Textbygget sfi D Lärarhandledning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Textbygget sfi D Lärarhandledning
 • Författare: Tiia Ojala
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2020-05-20
 • Pris: 510
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 140
 • Fysiska dimensioner: 298 x 220 x 15 mm
 • SAB: Fc
 • ISBN: 9789152359433

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Textbygget sfi D Lärarhandledning?

Textbygget sfi D Lärarhandledning är skriven av författaren Tiia Ojala

När gavs Textbygget sfi D Lärarhandledning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-05-20.

Var kan jag köpa Textbygget sfi D Lärarhandledning?

Vi rekommenderar att du köper Textbygget sfi D Lärarhandledning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I lärarhandledningen får du som lärare läsa mer om genrepedagogikens cirkelmodell och om hur du kan arbeta språkutvecklande i ditt klassrum. Du kan också läsa om hur innehållet i boken är kopplat till kunskapskraven. I lärarhandledningen finns det ytterligare tankar och tips samt kommentarer som förklarar syftet med texttypen. Dessutom finns det omfattande kopieringsunderlag med extraövningar att kopiera så att eleverna kan repetera och befästa kunskaperna ännu mer. Det finns också facit till övningarna i boken samt manus till hörförståelseövningarna.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning