Text i fokus 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cecilia Fasth

Jämför och hitta det billigaste priset på Text i fokus 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Text i fokus 2 är skriven av Cecilia Fasth och gavs ut 2006-01-01.

Text i fokus 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Text i fokus 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 255

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Text i fokus 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Text i fokus 2. Boken är skriven av författaren Cecilia Fasth. Folkuniversitetets förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Text i fokus 2 var 2006-01-01.

Originalspråket som Cecilia Fasth skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk- & Ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Text i fokus 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 164 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 300 x 211 x 11 mm och den väger så mycket som 540 g. Text i fokus 2 ISBN är 9789174345247. Text i fokus 2 är en fristående bok .


Läs Text i fokus 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Text i fokus 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 255 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Text i fokus 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Text i fokus 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Text i fokus 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Text i fokus 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Text i fokus 2 som pocket

Text i fokus 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Text i fokus 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Text i fokus 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Text i fokus 2
 • Författare: Cecilia Fasth
 • Genre: Språk- & Ordböcker
 • Förlag: Folkuniversitetets förlag
 • Utgivningsdatum: 2006-01-01
 • Pris: 255
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 164
 • Fysiska dimensioner: 300 x 211 x 11 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789174345247

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Text i fokus 2?

Text i fokus 2 är skriven av författaren Cecilia Fasth

När gavs Text i fokus 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-01-01.

Var kan jag köpa Text i fokus 2?

Vi rekommenderar att du köper Text i fokus 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Text i fokus vänder sig till studerande som vill förbättra sin läsförståelse. Läromedlet består av två böcker och är lämpligt att använda på en avancerad nivå i svenska som andraspråk. Böckernas texter är hämtade från tidningar och tidskrifter och har stor variation vad gäller ämne, stil och svårighetsgrad. De spänner över områden som språk, historia, samhälle, relationer, miljö och kultur. Till varje text finns övningsuppgifter som testar färdigheterna i sök-, översikts- och närläsning. För att ge stöd vid valet av texter har dessa indelats i tre nivåer (A, B och C) efter svårighetsgrad. Text i fokus ger ett rikt och varierat ordförråd som befästs genom återkommande övningar i ordkunskap. Text i fokus 2 är upplagd på samma sätt som del 1 och bygger vidare på kunskaperna med stimulerande texter och varierade övningar.

Utgivande förlag: Folkuniversitetets förlag