Testamentsrätt

Testamentsrätt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Agell

Jämför och hitta det billigaste priset på Testamentsrätt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Testamentsrätt är skriven av Anders Agell och gavs ut 2003-01-01.

Testamentsrätt som bok, ljudbok eller e-bok.
Testamentsrätt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 227

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Testamentsrätt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Testamentsrätt. Boken är skriven av författaren Anders Agell. Iustus är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Testamentsrätt var 2003-01-01.

Originalspråket som Anders Agell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Testamentsrätt & arvsrätt vilket ger den Oeakb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Testamentsrätt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 133 x 10 mm och den väger så mycket som 142 g. Testamentsrätt ISBN är 9789176785409. Testamentsrätt är en fristående bok .


Läs Testamentsrätt som bok

För dig som vill köpa och läsa Testamentsrätt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 227 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Testamentsrätt som ljudbok

Vill du lyssna på Testamentsrätt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Testamentsrätt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Testamentsrätt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Testamentsrätt som pocket

Testamentsrätt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Testamentsrätt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Testamentsrätt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Testamentsrätt
 • Författare: Anders Agell
 • Genre: Testamentsrätt & arvsrätt
 • Förlag: Iustus
 • Utgivningsdatum: 2003-01-01
 • Pris: 227
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 210 x 133 x 10 mm
 • SAB: Oeakb
 • ISBN: 9789176785409

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Testamentsrätt?

Testamentsrätt är skriven av författaren Anders Agell

När gavs Testamentsrätt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2003-01-01.

Var kan jag köpa Testamentsrätt?

Vi rekommenderar att du köper Testamentsrätt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna lärobok behandlar rättshandlingar för dödsfalls skull, dvs. främst testamenten men även arvsavtal och förmånstagarförordnanden vid livförsäkring. I fråga om testamenten behandlas: testamentsrättens historia rätten att göra eller taga testamente upprättande och återkallelse ogiltighet och klander förverkande och preskription tolkning testamente av make och inbördes testamenten I boken ges en översikt av regelsystemet, av sammanhanget mellan olika bestämmelser och av skälen för olika lösningar. Referat av rättsfall används som illustration. I denna tredje upplaga har nya rättsfall kommenterats och vissa textpartier omarbetats, särskilt angående testamente av make och inbördes testamenten.. Boken är skriven för studerande i juristutbildningen men den bör kunna användas även av andra kategorier av läsare.

Utgivande förlag: Iustus