TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gary B Mesibov

Jämför och hitta det billigaste priset på TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna är skriven av Gary B Mesibov och gavs ut 2007-05-01.

TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna som bok, ljudbok eller e-bok.
TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 471

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna. Boken är skriven av författaren Gary B Mesibov. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna var 2007-05-01.

Originalspråket som Gary B Mesibov skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykologi vilket ger den Vef,Vlaa,Euc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 296 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 224 x 155 x 16 mm och den väger så mycket som 440 g. TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna ISBN är 9789144000411. TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna är en fristående bok .


Läs TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna som bok

För dig som vill köpa och läsa TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 471 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna som ljudbok

Vill du lyssna på TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna som pocket

TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna
 • Författare: Gary B Mesibov
 • Genre: Psykologi
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2007-05-01
 • Pris: 471
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 296
 • Fysiska dimensioner: 224 x 155 x 16 mm
 • SAB: Vef,Vlaa,Euc
 • ISBN: 9789144000411

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna?

TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna är skriven av författaren Gary B Mesibov

När gavs TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-05-01.

Var kan jag köpa TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna?

Vi rekommenderar att du köper TEACCH vid autismspektrumstörning hos barn och vuxna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

TEACCH (Treatment and Education of Autistic and related Communication-handicapped Children) har under de tre senaste decennierna vuxit från en liten klinik för barn till ett internationellt erkänt behandlings- och stödprogram för personer i alla åldrar med autismspektrumstörningar. I boken redogör programmets grundare och deras medarbetare för dessa metoder och filosofi som bygger på förståelse av och respekt för “autismkulturen”.TEACCH-programmet riktar sig till personer med autism och fokuserar på att utveckla instruktions- och stödsystem baserade på den enskilda individens färdigheter, intressen och behov. Med utgångspunkt i psykologisk och neuropsykologisk forskningslitteratur utformas aktiviteter och miljöer avsedda att skapa mening – en strategi som har visat sig vara avgörande för personens förmåga att lära, förstå och tillämpa sina kunskaper i olika situationer.I boken beskrivs hur TEACCH fokuserar på väsentliga områden i individens exekutiva funktioner, deltagande, kommunikation och sociala färdigheter. Strategier kan skräddarsys för den enskilde individens unika utvecklings- och funktionsnivå. Föräldrar engageras i alla faser av interventionerna som medarbetare, co-terapeuter och klientombud.TEACCH är ett progressivt program som erbjuder barn och vuxna med autism, familjer, lärare och terapeuter både optimism och nyttiga strategier, utan att bagatellisera tillståndet eller dess effekter. Alla som arbetar med personer med autism/autismspektrumstörning kommer att ha stor nytta av denna bok.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB