Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dag Sebastian Ahlander

Jämför och hitta det billigaste priset på Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden är skriven av Dag Sebastian Ahlander och gavs ut 2014-02-11.

Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden som bok, ljudbok eller e-bok.
Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 152

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden. Boken är skriven av författaren Dag Sebastian Ahlander. Bonnier Fakta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden var 2014-02-11.

Originalspråket som Dag Sebastian Ahlander skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Humor vilket ger den Hc.17 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 239 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 120 x 20 mm och den väger så mycket som 318 g. Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden ISBN är 9789174243512. Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden är en fristående bok .


Läs Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden som bok

För dig som vill köpa och läsa Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 152 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden som ljudbok

Vill du lyssna på Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden som pocket

Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden
 • Författare: Dag Sebastian Ahlander
 • Genre: Humor
 • Förlag: Bonnier Fakta
 • Utgivningsdatum: 2014-02-11
 • Pris: 152
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 239
 • Fysiska dimensioner: 180 x 120 x 20 mm
 • SAB: Hc.17
 • ISBN: 9789174243512

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden?

Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden är skriven av författaren Dag Sebastian Ahlander

När gavs Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-02-11.

Var kan jag köpa Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden?

Vi rekommenderar att du köper Tänkebok för glada gubbar : 109 trösterika tankar för den fortsatta färden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tänkebok för glada gubbar är den inspirerande uppföljaren till succéboken Handbok för glada gubbar. Här får alla gubbar i pensionsåldern ta del av 109 trösterika tankar för den fortsatta färden. Åren mellan 65 och 80 blir för många de bästa i livet. Man har lämnat arbetslivet bakom sig, men känner sig fortfarande pigg och nyfiken, har hygglig ekonomi och är fri att göra det man vill. Men man kan behöva några ord på vägen. Tänkebok för glada gubbar spänner över stort och smått i tillvaron och innehåller både handfasta råd och mer filosofiska och trösterika tankegångar om hur man kan förhålla sig till Livet och Döden. Med tankar som “det är jobbet som vi har pensionerats från, inte livet”, “den som springer långsammast vinner” och “optimisten lever längre än pessimisten” lotsar Dag Sebastian Ahlander alla gubbar genom de gyllene åren efter 65. Till hjälp har han tagit många av de kloka människor som levt tidigare här på jorden; författare, filosofer och andra stora tänkare som formulerat livshållningar till glädje och tröst för andra! “Äntligen är jag för gammal för att dö ung.”

Utgivande förlag: Bonnier Fakta