Tänk och räkna F Grundbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Siv Hartikainen

Jämför och hitta det billigaste priset på Tänk och räkna F Grundbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tänk och räkna F Grundbok är skriven av Siv Hartikainen och gavs ut 2006-05-01.

Tänk och räkna F Grundbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Tänk och räkna F Grundbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tänk och räkna F Grundbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tänk och räkna F Grundbok. Boken är skriven av författaren Siv Hartikainen. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tänk och räkna F Grundbok var 2006-05-01.

Originalspråket som Siv Hartikainen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Tänk och räkna F Grundbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 72 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 205 x 10 mm och den väger så mycket som 140 g. Tänk och räkna F Grundbok ISBN är 9789140647719. Tänk och räkna F Grundbok är en del av serien: Tänk och Räkna.


Läs Tänk och räkna F Grundbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Tänk och räkna F Grundbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tänk och räkna F Grundbok som ljudbok

Vill du lyssna på Tänk och räkna F Grundbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tänk och räkna F Grundbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tänk och räkna F Grundbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tänk och räkna F Grundbok som pocket

Tänk och räkna F Grundbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tänk och räkna F Grundbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tänk och räkna F Grundbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tänk och räkna F Grundbok
 • Författare: Siv Hartikainen
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2006-05-01
 • Pris: 119
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 72
 • Fysiska dimensioner: 225 x 205 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140647719

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tänk och räkna F Grundbok?

Tänk och räkna F Grundbok är skriven av författaren Siv Hartikainen

När gavs Tänk och räkna F Grundbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-05-01.

Var kan jag köpa Tänk och räkna F Grundbok?

Vi rekommenderar att du köper Tänk och räkna F Grundbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tänk och Räkna F fångar upp barnets tankar om matematik och stimulerar till medvetna matematiska aktiviteter. Boken innehåller mångsidiga övningar som förberedelse för skolarbetet med koncentration, språklig kommunikation och samarbete som grundläggande faktorer. I boken dokumenteras tankar och lösningar, vilket underlättar uppföljningen av barnets utveckling. Tänk och räkna F består av 10 kapitel. Materialet tar upp jämförelser, rumsuppfattning, byggövningar, antalsräkning, talen 0-10, former och mönster, mätning samt delning. Boken innehåller också tre bilagor i kartong med bild-, prick- och talkort. Författare till Tänk och räkna är Lisen Häggblom och Siv Hartikainen. Lisen Häggblom är Pedagogie Doktor och har forskat i elevers kunskapsutveckling i matematik. Siv Hartikainen arbetar som lektor i Finland och har vunnit många priser för sin undervisning. Tillsammans har de skrivit ett flertal läromedel för den svenska och finska skolan.

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB