Tandooriälgen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Zac O’Yeah

Jämför och hitta det billigaste priset på Tandooriälgen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tandooriälgen är skriven av Zac O’Yeah och gavs ut 2010-04-15.

Tandooriälgen som bok, ljudbok eller e-bok.
Tandooriälgen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 211

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tandooriälgen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tandooriälgen. Boken är skriven av författaren Zac O’Yeah. Ordfront är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tandooriälgen var 2010-04-15.

Originalspråket som Zac O’Yeah skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Tandooriälgen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 20 mm och den väger så mycket som 503 g. Tandooriälgen ISBN är 9789174419900. Tandooriälgen är en fristående bok .


Läs Tandooriälgen som bok

För dig som vill köpa och läsa Tandooriälgen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 211 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tandooriälgen som ljudbok

Vill du lyssna på Tandooriälgen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tandooriälgen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tandooriälgen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tandooriälgen som pocket

Tandooriälgen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tandooriälgen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tandooriälgen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tandooriälgen
 • Författare: Zac O’Yeah
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Ordfront
 • Utgivningsdatum: 2010-04-15
 • Pris: 211
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789174419900

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tandooriälgen?

Tandooriälgen är skriven av författaren Zac O’Yeah

När gavs Tandooriälgen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-04-15.

Var kan jag köpa Tandooriälgen?

Vi rekommenderar att du köper Tandooriälgen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vi befinner oss några år in i framtiden i Gautampuri, före detta Göteborg, en stad med närmare 20 miljoner invånare i den nordliga delen av den Sydasiatiska Unionen. Folktjänsteman Herman Barsk, en omplacerad polisdetektiv, verkar i det svårt nedgångna Masthugget bland en socialt problematisk underklass, huvudsakligen bestående av etniska svenskar. Barsk är en ensam människa, hans hälsa är sviktande och han har en otrevlig tendens att ta till våld i förebyggande syfte. Samtidigt dras han till motsatta ideal. Han funderar mycket på att gå över till Gandhi-inspirerat ickevåld, buddhism och vegetariska matvanor. En dag gör Barsk ett fasansfullt fynd på sin favoritsylta Restaurang Tandooriälgen: han snubblar över de tandoorigrillade liken av fyra män. Den chockerande tandoorimassakern riskerar att leda till explosiva spänningar i en stad där de etniska motsättningarna, trots alla problem, hållits på mattan. Tandooriälgen är en av de mest originella deckare som skrivits på svenska. En svart, vanvettigt rolig bok om att allt skulle kunna vara annorlunda. Och kanske kommer att bli det.Zac O’Yeah är uppvuxen i Dalarna och har studerat i Göteborg, men är sedan 1990-talet bosatt i Indien. Han har tidigare skrivit bland annat Vår man i Bollywood (2003) och den kritikerrosade Guru! (2004). Han skriver återkommande i tidningen RES.

Utgivande förlag: Ordfront