Talskrivarna : om retoriken i politiken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hans Gunnarsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Talskrivarna : om retoriken i politiken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Talskrivarna : om retoriken i politiken är skriven av Hans Gunnarsson och gavs ut 2017-09-01.

Talskrivarna : om retoriken i politiken som bok, ljudbok eller e-bok.
Talskrivarna : om retoriken i politiken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Talskrivarna : om retoriken i politiken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Talskrivarna : om retoriken i politiken. Boken är skriven av författaren Hans Gunnarsson. Carlsson är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Talskrivarna : om retoriken i politiken var 2017-09-01.

Originalspråket som Hans Gunnarsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Politik & statsskick Semantik vilket ger den F.063 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Talskrivarna : om retoriken i politiken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 389 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 145 x 30 mm och den väger så mycket som 677 g. Talskrivarna : om retoriken i politiken ISBN är 9789173318563. Talskrivarna : om retoriken i politiken är en fristående bok .


Läs Talskrivarna : om retoriken i politiken som bok

För dig som vill köpa och läsa Talskrivarna : om retoriken i politiken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Talskrivarna : om retoriken i politiken som ljudbok

Vill du lyssna på Talskrivarna : om retoriken i politiken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Talskrivarna : om retoriken i politiken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Talskrivarna : om retoriken i politiken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Talskrivarna : om retoriken i politiken som pocket

Talskrivarna : om retoriken i politiken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Talskrivarna : om retoriken i politiken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Talskrivarna : om retoriken i politiken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Talskrivarna : om retoriken i politiken
 • Författare: Hans Gunnarsson
 • Genre: Politik & statsskick Semantik
 • Förlag: Carlsson
 • Utgivningsdatum: 2017-09-01
 • Pris: 259
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 389
 • Fysiska dimensioner: 215 x 145 x 30 mm
 • SAB: F.063
 • ISBN: 9789173318563

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Talskrivarna : om retoriken i politiken?

Talskrivarna : om retoriken i politiken är skriven av författaren Hans Gunnarsson

När gavs Talskrivarna : om retoriken i politiken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-01.

Var kan jag köpa Talskrivarna : om retoriken i politiken?

Vi rekommenderar att du köper Talskrivarna : om retoriken i politiken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Om retoriken i politiken I boken finns intervjuer med och analyser av de svenska regeringschefernas talskrivare, från Tage Erlander och Olof Palme till Stefan Löfven. Som den främste politiske retorikern lyser förstås Winston Churchill och längst tillbaka i tiden grekerna och romarna. I USA uppmärksammas särskilt John F. Kennedy, Barack Obama och även Martin Luther King. Donald Trumps speciella sätt att behandla språket och hans talskrivares inflytande granskas. Hans Gunnarsson är retoriker och litteraturvetare, bosatt i Kinna. Han är författare till kursböcker i talekonst/retorik för gymnasium och universitet. Staffan Thulin är journalist med politisk inriktning och har bland annat arbetat på TT, radions Ekoredaktion och tidskriften Riksdag & Departement, bosatt i Stockholm. Med sina respektive erfarenheter utgör de en ovanligt lämpad författarduo denna volym. “Men talen har ändå blivit bättre över tid, vilket delvis kan förklaras med den professionalisering som talskrivarna inneburit. Denna i Sverige undanskymda grupp får en spännande och riktigt underhållande granskning i Hans Gunnarssons och Staffan Thulins Talskrivarna (Carlssons).” Dagens Arbete tipsar om tre välskrivna böcker om politik, bland dem Talskrivarna. Talskrivarna är något av ett förstlingsverk i Sverige. För på svenska finns tidigare i stort sett ingenting sammanhållet skrivet om inhemska talskrivare till framträdande politiker. I USA är det annorlunda och har varit så i många år. Sedan länge har även svenska statsministrar och ledande politiker mer eller mindre i det fördolda anlitat och varit beroende av duktiga språkbehandlare som kunnat hjälpa dem med det politiska innehållet i deras tal och att vaska fram de goda formuleringarna.

Utgivande förlag: Carlsson