Syre – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Julia Fiedorczuk

Jämför och hitta det billigaste priset på Syre innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Syre är skriven av Julia Fiedorczuk och gavs ut 2017-12-04.

Syre som bok, ljudbok eller e-bok.
Syre

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Syre

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Syre. Boken är skriven av författaren Julia Fiedorczuk. Bokförlaget Lejd är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Syre var 2017-12-04.

Originalspråket som Julia Fiedorczuk skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi av särskilda poeter vilket ger den Hce.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Syre i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 100 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 160 x 7 mm och den väger så mycket som 230 g. Syre ISBN är 9789185725410. Syre är en fristående bok .


Läs Syre som bok

För dig som vill köpa och läsa Syre som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Syre som ljudbok

Vill du lyssna på Syre som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Syre som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Syre som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Syre som pocket

Syre finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Syre med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Syre med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Syre
 • Författare: Julia Fiedorczuk
 • Genre: Poesi av särskilda poeter
 • Förlag: Bokförlaget Lejd
 • Utgivningsdatum: 2017-12-04
 • Pris: 199
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 100
 • Fysiska dimensioner: 210 x 160 x 7 mm
 • SAB: Hce.03
 • ISBN: 9789185725410

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Syre?

Syre är skriven av författaren Julia Fiedorczuk

När gavs Syre ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-04.

Var kan jag köpa Syre?

Vi rekommenderar att du köper Syre hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Naturen flödar över i Julia Fiedorczuks dikter. Hennes stora engagemang och miljön och människorna i den gör henne till en stark och uppfriskande röst i den samtida polska poesin. Julia Fiedorczuk föddes 1975 Warszawa, där hon alltjämt är bosatt. Sedan debuten 2000 har hon har gett ut fem diktsamlingar, två novellsamlingar och två romaner, samt översatt essäer av bland andra Laurie Anderson och John Ashbery. För urvalet och översättningen står Irena Grönberg.

Utgivande förlag: Bokförlaget Lejd