Svindel. Känslor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av W G Sebald

Jämför och hitta det billigaste priset på Svindel. Känslor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Svindel. Känslor är skriven av W G Sebald och gavs ut 2009-04-07.

Svindel. Känslor som bok, ljudbok eller e-bok.
Svindel. Känslor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 178

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Svindel. Känslor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Svindel. Känslor. Boken är skriven av författaren W G Sebald. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Svindel. Känslor var 2009-04-07.

Originalspråket som W G Sebald skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Svindel. Känslor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 205 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 132 x 15 mm och den väger så mycket som . Svindel. Känslor ISBN är . Svindel. Känslor är en del av serien: Panache.


Läs Svindel. Känslor som bok

För dig som vill köpa och läsa Svindel. Känslor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 178 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Svindel. Känslor som ljudbok

Vill du lyssna på Svindel. Känslor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Svindel. Känslor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Svindel. Känslor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Svindel. Känslor som pocket

Svindel. Känslor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Svindel. Känslor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Svindel. Känslor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Svindel. Känslor
 • Författare: W G Sebald
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Albert Bonniers Förlag
 • Utgivningsdatum: 2009-04-07
 • Pris: 178
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 205
 • Fysiska dimensioner: 190 x 132 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Svindel. Känslor?

Svindel. Känslor är skriven av författaren W G Sebald

När gavs Svindel. Känslor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-04-07.

Var kan jag köpa Svindel. Känslor?

Vi rekommenderar att du köper Svindel. Känslor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Svindel. Känslor från 1990 är den första av Sebalds fyra egenartade, fotoillustrerade essäromaner. Den följdes av De utvandrade, 1993, Saturnus ringar, en engelsk vallfart, 1995 och Austerlitz, 2001. Svindel. Känslor handlar i fyra stycken med ett sjuttiotal bilder och ur ett italienskt perspektiv om skapande melankoli och minneskonst hos Henri Beyle, alias Stendhal, om Casanova i de venetianska blykällarna, om paranoia och italienska restaurangbesök, om Doktor K, dvs Kafka, på badsemester vid Gardasjön och om författaren på besök i sitt barndomshem. I Svindel. Känslor försöker Sebald fortfarande upprätthålla en skillnad mellan å ena sidan sina favoritförfattare, som han avhandlar vid sitt skrivbord, och å andra sidan sig själv och sin egen historia, som han helst funderar på på resande fot. Men man ser också hur de båda ämnena alltmer glider ihop: man ser hur den typiska Sebald-stilen föds; den vandrande författaren.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag