Sveriges kristna arv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kjell O Lejon

Jämför och hitta det billigaste priset på Sveriges kristna arv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sveriges kristna arv är skriven av Kjell O Lejon och gavs ut .

Sveriges kristna arv som bok, ljudbok eller e-bok.
Sveriges kristna arv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 221

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sveriges kristna arv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sveriges kristna arv. Boken är skriven av författaren Kjell O Lejon. Världen Idag AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sveriges kristna arv var .

Originalspråket som Kjell O Lejon skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Historia & arkeologi” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sveriges kristna arv är det: 9789198853902.


Läs Sveriges kristna arv som bok

För dig som vill köpa och läsa Sveriges kristna arv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 221 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sveriges kristna arv som ljudbok

Vill du lyssna på Sveriges kristna arv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sveriges kristna arv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sveriges kristna arv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sveriges kristna arv som pocket

Sveriges kristna arv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sveriges kristna arv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sveriges kristna arv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sveriges kristna arv
  • Författare: Kjell O Lejon
  • Genre: Historia & arkeologi
  • Förlag: Världen Idag AB
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 221
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198853902

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sveriges kristna arv?

Sveriges kristna arv är skriven av författaren Kjell O Lejon

När gavs Sveriges kristna arv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Sveriges kristna arv?

Vi rekommenderar att du köper Sveriges kristna arv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det är inte särskilt komplicerat att påstå att själva idégrunden till vår demokrati och vårt tillits-samhälle är byggt på ett gemensamt kristet tankegods och kulturarv. Utan kunskap om kristen tro blir väsentliga delar av det kulturella arvet obegripligt. Om vi inte talar om detta eller förmedlar det till kommande generationer kommer vi som land att utarmas, både kulturellt och existentiellt.

Utgivande förlag: Världen Idag AB