Sveriges försvarspolitik : en antologi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Oscar Karlflo

Jämför och hitta det billigaste priset på Sveriges försvarspolitik : en antologi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sveriges försvarspolitik : en antologi är skriven av Oscar Karlflo och gavs ut 2020-04-27.

Sveriges försvarspolitik : en antologi som bok, ljudbok eller e-bok.
Sveriges försvarspolitik : en antologi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 198

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sveriges försvarspolitik : en antologi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sveriges försvarspolitik : en antologi. Boken är skriven av författaren Oscar Karlflo. Ekerlids är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sveriges försvarspolitik : en antologi var 2020-04-27.

Originalspråket som Oscar Karlflo skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Försvar: strategi, planering & forskning vilket ger den S-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Sveriges försvarspolitik : en antologi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 222 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 142 x 20 mm och den väger så mycket som 420 g. Sveriges försvarspolitik : en antologi ISBN är 9789188849533. Sveriges försvarspolitik : en antologi är en fristående bok .


Läs Sveriges försvarspolitik : en antologi som bok

För dig som vill köpa och läsa Sveriges försvarspolitik : en antologi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 198 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sveriges försvarspolitik : en antologi som ljudbok

Vill du lyssna på Sveriges försvarspolitik : en antologi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sveriges försvarspolitik : en antologi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sveriges försvarspolitik : en antologi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sveriges försvarspolitik : en antologi som pocket

Sveriges försvarspolitik : en antologi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sveriges försvarspolitik : en antologi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sveriges försvarspolitik : en antologi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sveriges försvarspolitik : en antologi
 • Författare: Oscar Karlflo
 • Genre: Försvar: strategi, planering & forskning
 • Förlag: Ekerlids
 • Utgivningsdatum: 2020-04-27
 • Pris: 198
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 222
 • Fysiska dimensioner: 217 x 142 x 20 mm
 • SAB: S-c
 • ISBN: 9789188849533

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sveriges försvarspolitik : en antologi?

Sveriges försvarspolitik : en antologi är skriven av författaren Oscar Karlflo

När gavs Sveriges försvarspolitik : en antologi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-04-27.

Var kan jag köpa Sveriges försvarspolitik : en antologi?

Vi rekommenderar att du köper Sveriges försvarspolitik : en antologi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Under de senaste åren har det säkerhetspolitiska läget i omvärlden kraftigt försämrats. Det har lett till att regering och riksdag har beslutet om en omorientering av försvars- och säkerhetspolitiken. Försvaret av Sverige är en angelägenhet för alla som bor i landet. Därför är det viktigt att tillgängliggöra kunskap och bredda möjligheterna för alla att sätta sig in och engagera sig i försvars- och säkerhetspolitiken. Boken Sveriges försvarspolitik samlar några av de främsta försvarsexperterna i Sverige som i olika kapitlen delar med sig av sitt kunnande och sina erfarenheter inom en rad områden som tillsammans utgör landets försvarspolitik. Det innefattar alltifrån personalförsörjningens utformning till hur underrättelsetjänsten fungera. Boken syftar till att revitalisera intresset och deltagandet i Sveriges försvarspolitik. Fd stats- och utrikesminister Carl Bildt (förord) Militärhistoriker Bo Hugemark Fd generalmajor Karlis Neretnieks Fd statstjänsteman Peter Mild Generalmajor Michael Claesson Fd riksdagsledamot och utredare Annika Nordgren Christensen Underrättelse- och säkerhetsexpert Johan Wiktorin Fd politisk sakkunnig i försvarsdepartementet och doktorand i statsvetenskap Sara Norrevik Säkerhetspolitisk analytiker Minou Sadeghpour

Utgivande förlag: Ekerlids