Sverige-Marocko : kulturer som möts – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Bruce

Jämför och hitta det billigaste priset på Sverige-Marocko : kulturer som möts innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sverige-Marocko : kulturer som möts är skriven av Peter Bruce och gavs ut 2019-03-18.

Sverige-Marocko : kulturer som möts som bok, ljudbok eller e-bok.
Sverige-Marocko : kulturer som möts

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sverige-Marocko : kulturer som möts

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sverige-Marocko : kulturer som möts. Boken är skriven av författaren Peter Bruce. Carlsson är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sverige-Marocko : kulturer som möts var 2019-03-18.

Originalspråket som Peter Bruce skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den Npaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Sverige-Marocko : kulturer som möts i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 208 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 158 x 17 mm och den väger så mycket som 564 g. Sverige-Marocko : kulturer som möts ISBN är 9789173319478. Sverige-Marocko : kulturer som möts är en fristående bok .


Läs Sverige-Marocko : kulturer som möts som bok

För dig som vill köpa och läsa Sverige-Marocko : kulturer som möts som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sverige-Marocko : kulturer som möts som ljudbok

Vill du lyssna på Sverige-Marocko : kulturer som möts som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sverige-Marocko : kulturer som möts som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sverige-Marocko : kulturer som möts som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sverige-Marocko : kulturer som möts som pocket

Sverige-Marocko : kulturer som möts finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sverige-Marocko : kulturer som möts med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sverige-Marocko : kulturer som möts med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sverige-Marocko : kulturer som möts
 • Författare: Peter Bruce
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Carlsson
 • Utgivningsdatum: 2019-03-18
 • Pris: 249
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 208
 • Fysiska dimensioner: 217 x 158 x 17 mm
 • SAB: Npaa
 • ISBN: 9789173319478

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sverige-Marocko : kulturer som möts?

Sverige-Marocko : kulturer som möts är skriven av författaren Peter Bruce

När gavs Sverige-Marocko : kulturer som möts ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-18.

Var kan jag köpa Sverige-Marocko : kulturer som möts?

Vi rekommenderar att du köper Sverige-Marocko : kulturer som möts hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kulturer som möts Här får läsaren slå följe med en rad svenska sändebud som förde fredsgåvor till sultanen Sidi Mohamed i Marocko, han som kallade Gustav III sin bäste vän. En komplex och intressant bild från denna tid framträder och ger en bakgrund till dagens svenska förbindelser med detta muslimska land med dess förankring i Medelhavskulturen. Efter en presentation av huvuddragen i Marockos mer än tusenåriga historia fokuserar författaren Peter Bruce, tidigare ambassadör i landet, på de svensk-marockanska kontakterna från mitten av 1700-talet fram till modern tid. Förre ambassadören Peter Bruces yrkesliv har ägnats åt utrikesförvaltningen. Perioder på UD i Stockholm har varvats med tjänstgöringar i bland annat Islamabad, Budapest, Abidjan. Bruces senaste utlandsuppdrag var att från år 2000 i fyra år tjänstgöra som beskickningschef i Rabat i Marocko.

Utgivande förlag: Carlsson