Sverige i Nato – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sten Tolgfors

Jämför och hitta det billigaste priset på Sverige i Nato innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sverige i Nato är skriven av Sten Tolgfors och gavs ut 2016-08-26.

Sverige i Nato som bok, ljudbok eller e-bok.
Sverige i Nato

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 190

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sverige i Nato

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sverige i Nato. Boken är skriven av författaren Sten Tolgfors. Timbro är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sverige i Nato var 2016-08-26.

Originalspråket som Sten Tolgfors skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Internationella relationer vilket ger den S-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Sverige i Nato i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 228 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 140 x 20 mm och den väger så mycket som 423 g. Sverige i Nato ISBN är 9789177030249. Sverige i Nato är en fristående bok .


Läs Sverige i Nato som bok

För dig som vill köpa och läsa Sverige i Nato som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 190 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sverige i Nato som ljudbok

Vill du lyssna på Sverige i Nato som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sverige i Nato som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sverige i Nato som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sverige i Nato som pocket

Sverige i Nato finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sverige i Nato med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sverige i Nato med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sverige i Nato
 • Författare: Sten Tolgfors
 • Genre: Internationella relationer
 • Förlag: Timbro
 • Utgivningsdatum: 2016-08-26
 • Pris: 190
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 228
 • Fysiska dimensioner: 217 x 140 x 20 mm
 • SAB: S-c
 • ISBN: 9789177030249

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sverige i Nato?

Sverige i Nato är skriven av författaren Sten Tolgfors

När gavs Sverige i Nato ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-08-26.

Var kan jag köpa Sverige i Nato?

Vi rekommenderar att du köper Sverige i Nato hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sten Tolgfors har följt Sveriges säkerhetspolitiska förändring på nära håll i snart tre decennier, från ungdomspolitikens önskan om frihet för Estland, Lettland och Litauen till statsrådsårens Natotoppmöten.Br>I Sverige i Nato visar han vad ett fullvärdigt medlemskap skulle innebära för Sverige och varför det vore den bästa garanten för ökad säkerhet, både i Sverige och i Östersjöområdet.Förord av Stefan Wallin, Finlands försvarsminister 2011-2012.Sten Tolgfors var Sveriges försvarsminister mellan 2007-12 och handelsminister 2006-2007.Sverige och Finland hor, liksom vara tre andra nordiska vanner, hemma i den sakerhetspolitiska vardegemenskap, Nato, dar vi bast tryggar vara egna och gemensamma in- tressen. Sveriges sak ar Finlands. Finlands sak ar Sveriges. Varan sak ar var.Stefan Wallin Finlands försvarsminister 2011-2012.Detta är en unik bok. Kombinationen av personliga upplevelser från NATO-toppmöten och djupa insikter i den svenska NATO-debatten gör att Sten Tolgfors med större tyngd än andra kan hävda att Sverige redan är med i NATO; endast medlemskapet saknas. Hans välskrivna plädering för det senare är angelägen läsning i vår allt farligare värld.Mike Winnerstig, fil dr, amerikansk säkerhetspolitik.

Utgivande förlag: Timbro