Sverige! : en målarbok med fakta – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sara Bang-Melchior

Jämför och hitta det billigaste priset på Sverige! : en målarbok med fakta innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sverige! : en målarbok med fakta är skriven av Sara Bang-Melchior och gavs ut 2021-04-01.

Sverige! : en målarbok med fakta som bok, ljudbok eller e-bok.
Sverige! : en målarbok med fakta

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 45

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sverige! : en målarbok med fakta

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sverige! : en målarbok med fakta. Boken är skriven av författaren Sara Bang-Melchior. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sverige! : en målarbok med fakta var 2021-04-01.

Originalspråket som Sara Bang-Melchior skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sverige! : en målarbok med fakta är det: 9789179853358.


Läs Sverige! : en målarbok med fakta som bok

För dig som vill köpa och läsa Sverige! : en målarbok med fakta som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 45 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sverige! : en målarbok med fakta som ljudbok

Vill du lyssna på Sverige! : en målarbok med fakta som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sverige! : en målarbok med fakta som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sverige! : en målarbok med fakta som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sverige! : en målarbok med fakta som pocket

Sverige! : en målarbok med fakta finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sverige! : en målarbok med fakta med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sverige! : en målarbok med fakta med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sverige! : en målarbok med fakta
  • Författare: Sara Bang-Melchior
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-04-01
  • Pris: 45
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179853358

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sverige! : en målarbok med fakta?

Sverige! : en målarbok med fakta är skriven av författaren Sara Bang-Melchior

När gavs Sverige! : en målarbok med fakta ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-01.

Var kan jag köpa Sverige! : en målarbok med fakta?

Vi rekommenderar att du köper Sverige! : en målarbok med fakta hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Färglägg och rita själv samtidigt som du lär dig om vårt avlånga land. En fakta- och målarbok om Sverige där barnen får färglägga drygt 40 bilder och lära sig intressanta fakta och rolig kuriosa om Sverige på varje uppslag. Vässa färgpennorna och följ med på en resa genom historia, mytologi, traditioner och vacker natur!

Utgivande förlag: Tukan förlag