Svenskbiten A2 Läsebok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marianne Aspelin

Jämför och hitta det billigaste priset på Svenskbiten A2 Läsebok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Svenskbiten A2 Läsebok är skriven av Marianne Aspelin och gavs ut 1996-10-01.

Svenskbiten A2 Läsebok som bok, ljudbok eller e-bok.
Svenskbiten A2 Läsebok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Svenskbiten A2 Läsebok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Svenskbiten A2 Läsebok. Boken är skriven av författaren Marianne Aspelin. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Svenskbiten A2 Läsebok var 1996-10-01.

Originalspråket som Marianne Aspelin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Svenskbiten A2 Läsebok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 243 x 165 x 3 mm och den väger så mycket som 100 g. Svenskbiten A2 Läsebok ISBN är . Svenskbiten A2 Läsebok är en del av serien: Svenskbiten.


Läs Svenskbiten A2 Läsebok som bok

För dig som vill köpa och läsa Svenskbiten A2 Läsebok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Svenskbiten A2 Läsebok som ljudbok

Vill du lyssna på Svenskbiten A2 Läsebok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Svenskbiten A2 Läsebok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Svenskbiten A2 Läsebok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Svenskbiten A2 Läsebok som pocket

Svenskbiten A2 Läsebok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Svenskbiten A2 Läsebok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Svenskbiten A2 Läsebok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Svenskbiten A2 Läsebok
 • Författare: Marianne Aspelin
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 1996-10-01
 • Pris: 229
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 243 x 165 x 3 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Svenskbiten A2 Läsebok?

Svenskbiten A2 Läsebok är skriven av författaren Marianne Aspelin

När gavs Svenskbiten A2 Läsebok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1996-10-01.

Var kan jag köpa Svenskbiten A2 Läsebok?

Vi rekommenderar att du köper Svenskbiten A2 Läsebok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Svenskbiten är ett basläromedel i svenska som passar i förberedelseklass, sva, specialundervisning, särskola och även i klassundervisning åk 1-4. De fyra delarna Svenskbiten A1, Svenskbiten A2, Svenskbiten B1 och Svenskbiten B2 utgör grunden. Varje del består av läsebok, arbetsbok och lärarhandledning. Svenskbiten Alfabetsbok är i första hand tänkt att användas tillsammans med Svenskbiten A1, men den kan även användas som en separat alfabetsbok. Med Svenskbiten kan du känna dig trygg när du står inför elever med olika bakgrund och förutsättningar. Innehållet i texterna är vardagsnära med huvudpersonerna Erik och Maria som en sammanhållande länk. Läseboken till Svenskbiten A1 är baserad på helordsmetoden. Genom upprepningar av ord och fraser underlättas läsinlärningen. Läseboken till A2 innehåller kortare kapitel och fortsatt mycket bildstöd.  I läseböckerna till B1 och B2 fortsätter progressionen och den röda tråden med de båda huvudpersonernana.Svenskbiten passar dig som: Vill ge dina elever en trygg och bra bas Vill ha en långsam och tydlig progression Vill ha ett material som bygger på helordsmetoden Författare till Svenskbiten är Marianne Aspelin och Eivor Carlsson som båda har mångårig erfarenhet av invandrarelever.

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB