Svenska uttryck – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sorosh Padjand

Jämför och hitta det billigaste priset på Svenska uttryck innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Svenska uttryck är skriven av Sorosh Padjand och gavs ut 2018-09-21.

Svenska uttryck som bok, ljudbok eller e-bok.
Svenska uttryck

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Svenska uttryck

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Svenska uttryck. Boken är skriven av författaren Sorosh Padjand. Pug Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Svenska uttryck var 2018-09-21.

Originalspråket som Sorosh Padjand skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Humor vilket ger den G.0971 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Svenska uttryck i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 372 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 189 x 135 x 20 mm och den väger så mycket som 323 g. Svenska uttryck ISBN är 9789188699114. Svenska uttryck är en fristående bok .


Läs Svenska uttryck som bok

För dig som vill köpa och läsa Svenska uttryck som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Svenska uttryck som ljudbok

Vill du lyssna på Svenska uttryck som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Svenska uttryck som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Svenska uttryck som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Svenska uttryck som pocket

Svenska uttryck finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Svenska uttryck med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Svenska uttryck med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Svenska uttryck
 • Författare: Sorosh Padjand
 • Genre: Humor
 • Förlag: Pug Förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-09-21
 • Pris: 179
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 372
 • Fysiska dimensioner: 189 x 135 x 20 mm
 • SAB: G.0971
 • ISBN: 9789188699114

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Svenska uttryck?

Svenska uttryck är skriven av författaren Sorosh Padjand

När gavs Svenska uttryck ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-21.

Var kan jag köpa Svenska uttryck?

Vi rekommenderar att du köper Svenska uttryck hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Här är bordskalendern som förgyller varje dag med ett nytt, kul och tänkvärt uttryck eller citat! 366 dagar (skottdag inkluderad) och 366 uttryck av Sorosh Padjand, skaparen bakom det omåttligt populära Instagramkontot med samma namn: @svenskauttryck. Ja, Svenska uttryck är inte bara saker vi svenskar säger. Det är också ett Instagramkonto med över 225 000 följare. Här postar skaparen Sorosh Padjand dagligen en blandning av roliga uttryck och mer seriösa citat som vi alla lätt kan känna igen oss i. För visst känns väl till exempel den här meningen hyfsat bekant: Efter nära 1 300 dagar på Instagram och allt fler följare, hjärtan och kommentar har det så blivit dags att ta Svenska uttryck ett steg längre: från skärm till bord och från januari till december. Längtar efter känslan när man stiger av planet och värmen bara träffar en i ansiktet . Och visst ler du väl onekligen åt det här: Människor består av 70 % av vatten. Vi är i princip bara gurkor med ångest .

Utgivande förlag: Pug Förlag