Svenska svindlare och fuskare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fredrik Kullberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Svenska svindlare och fuskare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Svenska svindlare och fuskare är skriven av Fredrik Kullberg och gavs ut 2016-08-11.

Svenska svindlare och fuskare som bok, ljudbok eller e-bok.
Svenska svindlare och fuskare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Svenska svindlare och fuskare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Svenska svindlare och fuskare. Boken är skriven av författaren Fredrik Kullberg. Ordalaget Bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Svenska svindlare och fuskare var 2016-08-11.

Originalspråket som Fredrik Kullberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & kultur vilket ger den Bb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Svenska svindlare och fuskare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 204 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 226 x 155 x 22 mm och den väger så mycket som 497 g. Svenska svindlare och fuskare ISBN är 9789174691702. Svenska svindlare och fuskare är en fristående bok .


Läs Svenska svindlare och fuskare som bok

För dig som vill köpa och läsa Svenska svindlare och fuskare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Svenska svindlare och fuskare som ljudbok

Vill du lyssna på Svenska svindlare och fuskare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Svenska svindlare och fuskare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Svenska svindlare och fuskare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Svenska svindlare och fuskare som pocket

Svenska svindlare och fuskare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Svenska svindlare och fuskare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Svenska svindlare och fuskare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Svenska svindlare och fuskare
 • Författare: Fredrik Kullberg
 • Genre: Samhälle & kultur
 • Förlag: Ordalaget Bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2016-08-11
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 204
 • Fysiska dimensioner: 226 x 155 x 22 mm
 • SAB: Bb
 • ISBN: 9789174691702

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Svenska svindlare och fuskare?

Svenska svindlare och fuskare är skriven av författaren Fredrik Kullberg

När gavs Svenska svindlare och fuskare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-08-11.

Var kan jag köpa Svenska svindlare och fuskare?

Vi rekommenderar att du köper Svenska svindlare och fuskare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Otroligt underhållande” Horace Engdahl, Svenska akademienAvslöjanden i media. Stora rubriker. Skandaler som avlöser varandra. Och det är många som vill ta del av historierna och personerna bakom. Här är en unik sammanställning av fascinerande fall och fenomen. Boken presenterar 87 fallstudi er av svenska svindlare genom tiderna. Motiv och drivkrafter har skiftat bland dem som fått det kanske tvivelaktiga nöjet att vara med i denna samling av svenska svindlare, lögnare och förvillare från 1600-talet fram till idag. En bok för alla som intresserar sig för osannolik nutidshistoria, märkliga människo öden och den dramatik som uppstått när svenskarna låtit sig luras och förvillas.Exempel från boken: Amelia Adamo och ärret som botar Refaat El-Sayed och Fermentaaffären Blodgruppsdieten Raskenstam Johan af Donner, Röda Korset-svindlare Henning Hamilton, svindlaren i Svenska Akademien Karolinska Institutet och den charmige stjärn kirurgen Dubbelnaturen Ivar Kreuger, finansgeni och storsvindlare Margit Norell och myten om seriemördaren Thomas QuickFredrik KullBerg är författare och reporter på Icakuriren. Han har tidigare gett ut bland annat Sveriges 100 märkligaste sevärdheter.

Utgivande förlag: Ordalaget Bokförlag