Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kenneth Hyltenstam

Jämför och hitta det billigaste priset på Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle är skriven av Kenneth Hyltenstam och gavs ut 2013-08-23.

Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle som bok, ljudbok eller e-bok.
Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 501

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle. Boken är skriven av författaren Kenneth Hyltenstam. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle var 2013-08-23.

Originalspråket som Kenneth Hyltenstam skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den Fct,F.047,Eabfct,439.7824 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 868 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 228 x 160 x 50 mm och den väger så mycket som . Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle ISBN är 9789144070650. Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle är en fristående bok .


Läs Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle som bok

För dig som vill köpa och läsa Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 501 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle som ljudbok

Vill du lyssna på Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle som pocket

Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle
 • Författare: Kenneth Hyltenstam
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2013-08-23
 • Pris: 501
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 868
 • Fysiska dimensioner: 228 x 160 x 50 mm
 • SAB: Fct,F.047,Eabfct,439.7824
 • ISBN: 9789144070650

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle?

Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle är skriven av författaren Kenneth Hyltenstam

När gavs Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-08-23.

Var kan jag köpa Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle?

Vi rekommenderar att du köper Svenska som andraspråk : i forskning, undervisning och samhälle hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Andraspråksinlärning och andraspråksanvändning är ett livligt och mångfasetterat internationellt forskningsområde, där även andraspråksundervisningens politiska, kulturella och sociala dimensioner har fått stor uppmärksamhet. Att språket spelar en avgörande roll för skolframgång liksom för integration och delaktighet i samhället är ett välkänt faktum. Därför är det av stor betydelse att all utbildning genomsyras av språklig medvetenhet och ett mångkulturellt förhållningssätt. I denna andra, omarbetade upplaga av boken presenteras ett brett och aktuellt urval studier samlade kring tre områden, som belyser andraspråksforskningens olika frågor och perspektiv: andraspråk och individ, andraspråk och samhälle samt undervisningspraktik i det flerspråkiga klassrummet. Svenska som andraspråk – i forskning, undervisning och samhälle fungerar som ett viktigt kunskapsunderlag och stöd för alla de lärare, skolledare och andra utbildningsansvariga som strävar efter att åstadkomma bättre förutsättningar för flerspråkig utveckling och framgångsrik andraspråksanvändning.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB